«Θρίλερ» στην Ταϊλάνδη: Έλληνας ύποπτος για την δολοφονία της συζύγου του

Ύποπτος για την δολοφονία της 43χρονης συζύγου του είναι ένας Έλληνας στην  Ταϊλάνδη. Η 43χρονη Νιραμόν, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου έμενε μαζί με τον σύζυγό της και οι Αρχές του Πουκέτ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 42χρονου.
Η γυναίκα που βρέθηκε με ένα μαύρο πανί στο στόμα, ενώ τόσο τα χέρια της όσο και τα πόδια της ήταν δεμένα στο κρεββάτι.
Σύμφωνα με τις Αρχές, ο σύζυγός της έφυγε από την Ταϊλάνδη με προορισμό το Ντουμπάι, λίγες ώρες αφού η 43χρονη εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή.
Από την χώρα έχει ζητηθεί να εκδοθεί σήμα για την σύλληψη του 42χρονου από την Ιντερπόλ, ενώ εκτιμάται ότι ο ύποπτος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις 16 Φεβρουαρίου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο έμενε το ζευγάρι και αμέσως ειδοποίησε την οικογένεια του θύματος.
Σύμφωνα με ταϊλανδέζικα ΜΜΕ ο Έλληνας εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ενώ έχει και ένα παιδί από την προηγούμενη  γυναίκα του

Καταπιεστικός και ζηλιάρης ο 42χρονος

«Είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μια από τις αδελφές της Νιραμόν είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τις απειλές αυτές», σύμφωνα με την οικογένειά της. Αυτό είχε συμβεί το 2016, αλλά ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε.
Σύμφωνα με τον στενό «κύκλο» του ζευγαριού ο Έλληνας σύζυγος ήταν αρκετά ζηλιάρης και καταπιεστικός ενώ από την οικογένεια της γυναίκας λένε ότι καιρό πιο πριν ανησυχούσαν ιδιαίτερα για την ασφάλειά της.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια