Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ - «Απτόητοι» οι διακινητές ναρκωτικών (vid) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ - «Απτόητοι» οι διακινητές ναρκωτικών (vid)

Αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια περικυκλώνουν την πλαϊνή είσοδο της ΑΣΟEE. Περνούν χειροπέδες σε έναν διακινητή και με γρήγορες κινήσεις απομακρύνουν και τους εξαρτημένους από την πιάτσα που έχει στηθεί δίπλα από το Πανεπιστήμιο.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο όμως στην ΑΣΟΕΕ φτάνουν ξανά νέοι διακινητές ναρκωτικών. Η εικόνα είναι αποκαλυπτική... Από τη μια πλευρά οι αστυνομικοί καθαρίζουν το χώρο και από την άλλη μόλις μια ώρα μετά η πιάτσα γεμίζει ξανά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη για το OPEN TV.

Ναρκομανείς που μόλις έχουν αγοράσει από τους διακινητές την δόση τους κάνουν ενδοφλέβια χρήση επί της οδού Πατησίων στα κάγκελα της ΑΣΟΕΕ μπροστά στα ματιά των φοιτητών και των κάτοικων της περιοχής. «Τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αποφεύγω να έρχομαι στο Πανεπιστήμιο όταν νυχτώσει…», αναφέρει στην κάμερα του OPEN φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου. 


Η κάμερα του OPEN καταγραφεί το αλισβερίσι των ναρκωτικών στην οδό Πατησίων. Χρήστης φτάνει έξω από την ΑΣΟΕΕ με το αυτοκίνητό του. Το βαποράκι αφού αρχικά πάρει τα χρήματα επιστρέφει με το φιξάκι, το δίνει στον άνδρα, ο οποίος εξαφανίζεται από την περιοχή. «Μακάρι να γίνει κάτι με τους ναρκομανείς στην ΑΣΟΕΕ…», σημειώνει καταστηματάρχης στην περιοχή. 
Την ίδια ώρα η εικόνα μέσα στο Πανεπιστήμιο είναι διαφορετική με τους τσιγαραδες τη Δευτέρα να μην εμφανίζονται στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ. Οι δράσεις της αστυνομίας γυρω από τους χώρους της ΑΣΟΕΕ αναμένεται να συνεχιστούν.
Από το Blogger.