«Καυτός» Γενάρης, ποια τα δεδομένα για Καμαρά και Τσιμίκα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

«Καυτός» Γενάρης, ποια τα δεδομένα για Καμαρά και Τσιμίκα

Από τη μία ο Μαντί Καμαρά. Από την άλλη ο Κώστας Τσιμίκας. Δύο ποδοσφαιριστές που είναι άγνωστο αν την 1η Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Δεν αναφέρουμε καν τον Ελαμπντελαουί, για τον οποίο επίσης μπορεί να έρθει πρόταση όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι.
Αυτή τη στιγμή τα ονόματα των Καμαρά και Τσιμίκα συζητιούνται πιο έντονα από κάθε άλλον ερυθρόλευκο στο εξωτερικό. Πρόκειται πάντως για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.
Ενώ ο Ολυμπιακός έχει το απόγευμα της Κυριακής (12/1, 17.15) έναν εξαιρετικά επικίνδυνο αγώνα κόντρα στην αήττητη – εντός έδρας - Λαμία στην Φθιώτιδα, τα σενάρια από το εξωτερικό ολοένα και αυξάνονται.
Γιατί οι Καμαρά και Τσιμίκας είναι δύο ξεχωριστές ιστορίες, όπως σημειώναμε παραπάνω; Επειδή για τον Τσιμίκα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα! Η Νάπολι θέλει να τον αποκτήσει «εδώ και τώρα»! Αυτή την εικόνα βγάζει προς τα έξω και για αυτό το λόγο δεν αποκλείεται να κάνει ένα δυναμικό «μπάσιμο» ακόμα και εντός της εβδομάδας. Να καταθέσει την πρόταση των 15+ εκ. ευρώ που ακούγεται έντονα στην Ιταλία.
Ο Ολυμπιακός φυσικά θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εκείνος είναι που θα αποφασίσει αν ο Τσιμίκας θα μπει στο αεροπλάνο για τον ιταλικό νότο ή όχι. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει με τίποτα να πουλήσει τον "Τσίμι". Το σημαντικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν για σύμμαχο και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει εκφράσει καμία επιθυμία να φύγει. Ουσιαστικά, αν «καίγεται» κάποιος στη συγκεκριμένη υπόθεση, αυτός είναι η Νάπολι. Εκείνη είναι που «καίγεται» να αγοράσει τον Τσιμίκα. Δεν «καίγεται» ο Ολυμπιακός να τον πουλήσει και ούτε έχει σκοπό να τον χάσει μεσούσης της σεζόν. Για αυτό το λόγο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, όπως τα παρουσιάζουν στο εξωτερικό.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Καμαρά, ο οποίος κοστολογείται από τους Πειραιώτες – σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο εξωτερικό – με περίπου 20 εκ. ευρώ, δεν θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο δεκαήμερο – δεκαπενθήμερο. Προς τις τελευταίες μέρες του Γενάρη ίσως «σκάσει» η πρόταση – βόμβα! Στις 29, 30 και 31 Ιανουαρίου εκτιμούν στην Γαλλία ότι μπορεί η Λιόν να κάνει την έκπληξη και να προσπεράσει τις Σέφιλντ, Γουότφορντ και όποια άλλη ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, είτε με επίσημο, είτε με ανεπίσημο τρόπο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ενδώσει τόσο εύκολα. Το έχει αποδείξει άλλωστε στο παρελθόν, καθώς είχε απορρίψει πρόταση 18 εκ. ευρώ πέρσι τέτοια εποχή για τον Σισέ. Στην Άουγκσμπουργκ ακόμα το θυμούνται το… χουνέρι των Πειραιωτών.
Από το Blogger.