Έσπασαν το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Έσπασαν το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο του γιου του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, εξαπέλυσαν άγνωστοι, έξω από το σπίτι της οικογένειας στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίθεση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη θέση με την ειδική διαγράμμιση μπροστά στο σπίτι στα Εξάρχεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έλειπε τίποτα από το εσωτερικό του κατεστραμμένου αυτοκίνητου γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι η οικία της οικογένειας Φλαμπουράρη έχει γίνει επανειλημμένα στο παρελθόν στόχος κουκουλοφόρων με μολότοφ. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις το θέμα έπαιρνε και πολιτικές διαστάσεις.

Από τον Αύγουστο η μόνιμη φρουρά αποσύρθηκε με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Χρέη φύλαξης επιτελεί περιπολία της ΕΛΑΣ με μοτοσυκλέτα.

Σε υπόμνημα που στέλνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι τα μέτρα φύλαξης είναι ελλιπή, αφού ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί μια επίθεση είναι να συμπέσει από σύμπτωση με την περιπολία.
Από το Blogger.