Συγκίνηση στο "Σωτηρία" - Το τραγούδι της Πρωτοψάλτη και το χειροκρότημα γιατρών και νοσηλευτών - ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Συγκίνηση στο "Σωτηρία" - Το τραγούδι της Πρωτοψάλτη και το χειροκρότημα γιατρών και νοσηλευτών - ΒΙΝΤΕΟ

Μία συναυλία διαφορετική, προσαρμοσμένη στην καθημερινότητα του κορονοϊού, έκανε το πρωί του Σαββάτου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και χαράς στους Αθηναίους, που “μένουν σπίτι”, αλλά και στους ήρωες της πρώτης γραμμής.
Στη “συναυλία εν κινήσει”, η δημοφιλής τραγουδίστρια, στεκόταν πάνω στο ανοικτό μέρος ενός φορτηγού, το οποίο ξεκίνησε το πρωί από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το σύνθημα.
Το φορτηγό πέρασε από τους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας, με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τους μουσικούς της να προσφέρουν στους πολίτες ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα από την καθημερινότητα εν μέσω πανδημίας.
Δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει στάσεις μπροστά από νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό, όπου το ιατρικό προσωπικό δίνει μάχη στην πρώτη γραμμή.
Στο νοσοκομείο "Σωτηρία" εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, καθώς γιατροί και νοσηλευτές βγήκαν στο προαύλιο, φορώντας τις στολές και τις μάσκες τους, και άκουσαν την τραγουδίστρια να ερμηνεύει μεταξύ άλλων το “Η Σωτηρία της ψυχής” και το "Υπομονή". Κι έπειτα την ευχαρίστησαν με θερμά χειροκροτήματα.
Από το Blogger.