Ο… φίλος μας ο Ερντογάν: Τουρκική επιχείρηση να προωθήσει λαθρομετανάστες με κορωνοϊό σε ελληνικά νησιά! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ο… φίλος μας ο Ερντογάν: Τουρκική επιχείρηση να προωθήσει λαθρομετανάστες με κορωνοϊό σε ελληνικά νησιά!

Η πολιτική της σφαλιάρας από τον "σουλτάνο" στους εγχώριους νεοραγιάδες πολιτικάντηδες συνεχίζει να παράγει επικίνδυνα και αντεθνικά αποτελέσματα!
Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις λαθρομεταναστών στα παράλια της Μικράς Ασίας, ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps εσωτερικού με λεωφορεία.
Σε ετοιμότητα βρίσκονται Λιμενικό Σώμα και Πολεμικό Ναυτικό τα τελευταία 24ωρα, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες που φτάνουν στις ελληνικές αρχές ότι επίκειται κατευθυνόμενο κύμα λαθρομεταναστών που μάλιστα νοσούν από κορωνοϊό από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά.
Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ «έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα παράλια της Μικράς Ασίας, ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps εσωτερικού με λεωφορεία». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «πολλοί από αυτούς ήταν στο Παζάρ Κουλέ και με τη καθοδήγηση των τουρκικών αρχών κατευθύνονται στα τουρκικά παράλια».
Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαία η παρενόχληση αεροσκάφος της Frontex που επιτηρούσε βόρεια της Λέσβου, από τουρκικά μαχητικά. Τα τουρκικά F-16 πέταξαν σε ύψος 5000 ποδών, πολύ κοντά από τα βρετανικό αεροσκάφος που μετέχει στην επιχείρηση επιτήρησης των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.
Επίσης τουρκικά μαχητικά πέταξαν αλλά σε μεγάλο ύψος και πάνω από τον Έβρο.
Όσο τις τύχες της Χώρας κρατούν νεοφιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι, τόσο περισσότερο θα υποχωρούμε στα σχέδια των "καλών γειτόνων".
Από το Blogger.