Συμμορία 20 ανηλίκων σπέρνει τον τρόμο στο Γαλάτσι – Χτυπούσαν ανελέητα 17χρονο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Συμμορία 20 ανηλίκων σπέρνει τον τρόμο στο Γαλάτσι – Χτυπούσαν ανελέητα 17χρονο


 

Έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από την φρικτή είδηση του άγριου ξυλοδαρμού ενός 13χρονου κοριτσιού από τρεις 17χρονες στην Λαμία και ένα ακόμη αδιανόητο περιστατικό εφηβικής βίας έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας σοκ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το το dikastiko.gr, αυτή τη φορά θύμα άγρια ξυλοδαρμού μέχρι λιποθυμίας, από τουλάχιστον 20 ανήλικους,  έπεσε ένα 17χρονο αγόρι στο Γαλάτσι.

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο 28 Αυγούστου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι και μετά από μέρες (κι αφού η οικογένεια αναγκάστηκε να πάει δυο φορές στο αστυνομικό τμήμα) ήδη εντοπίστηκαν οι 4 από τους ανήλικους, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το παιδί και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία .

Όπως ανέφερε στην αστυνομία η μητέρα του παιδιού, από την αναίτια επίθεση «έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το κεφάλι και στην κάτω γνάθο που θα χρειαστεί χειρουργείο και πολλαπλά γδαρσίματα και μώλωπες σε όλο το σώμα. Ο γιος μου έζησε από θαύμα», τόνισε σοκαρισμένη η γυναίκα. Αλλωστε είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες του 17χρονου με τους μώλωπες να είναι εμφανείς από το κεφάλι έως τα πλευρά του.

Όπως σημειώνει η δικηγόρος της οικογένειας Κατερίνα Φραγκάκη «είναι μια σκληρή εικοσαμελής συμμορία ανηλίκων, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή του Γαλατσίου και αποτελεί τον φόβο και τρόμο της περιοχής. Θύμα τους είναι ο ανήλικος δεκαεπτάχρονος που τον χτύπησαν με μεγάλη βιαιότητα, με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και στα πλευρά. Τον χτυπούσαν ανελέητα στο κεφάλι για 10 λεπτά και σταμάτησαν μόνο μόλις κατάλαβαν ότι κάποιοι γονείς που τους αντιλήφθηκαν κάλεσαν την αστυνομία . Το παιδί έχασε τις αισθήσεις τους από τη βιαιότητα των χτυπημάτων και τη βαριά σωματική βλάβη που υπέστη μάλιστα αν δεν ήξερε πως να καλύψει τα ζωτικά του σημεία, καθώς γνώριζε πολεμικές τέχνες, δεν θα ζούσε. Το παιδί θα υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο, καθώς έχει υποστεί βαριά βλάβη, ενώ ταυτόχρονα φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα».

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, «Οι ανήλικοι δράστες έχουν προβεί και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, όπως ενημέρωσαν άλλοι γονείς τη μητέρα του θύματος αλλά και την Ασφάλεια Γαλατσίου. Ο αρχηγός της συμμορίας, όπως της ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είναι ο φόβος και τρόμος της περιοχής, καθώς κυκλοφορεί με στιλέτο και χτυπά τα παιδιά. Οι τέσσερεις από τους είκοσι δράστες, ήδη έχουν αναγνωριστεί από το θύμα τους και έχει σχηματιστεί φάκελος ενώ η ασφάλεια συνεχίζει την έρεύνα για την ανεύρεση και των υπόλοιπων μελών της συμμορίας»

Από το Blogger.