Ο Μαντί Καμαρά τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού την ερχόμενη Τρίτη με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ο Μαντί Καμαρά τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού την ερχόμενη Τρίτη με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

 Ολυμπιακός: Η τελευταία σεζόν του Καμαρά | sportime.gr

 

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό, αφού ο Μαντί Καμαρά που έχασε τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο λόγω κορονοϊού τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σήμερα (31/10) στον Ολυμπιακό έγιναν τα τεστ κορονοϊού από την UEFA έτσι όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ο ποδοσφαιριστής που είχε βρεθεί θετικός πριν τον αγώνα με τη Μαρσέιγ είχε αρνητικό τεστ με αποτέλεσμα να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

 Ο Μαντί Καμαρά από τη στιγμή που είχε αρνητικό τεστ μπορεί να μπει τη Δευτέρα στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για το Μάντσεστερ. Ο παίκτης επιστρέφει στη δράση και θα είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μία πολύ σημαντική προσθήκη για τον 50χρονο κόουτς σε ένα ματς πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Από το Blogger.