Ενώ αλλοδαποί, ισλαμιστές ακροαριστεροί αλωνίζουν ανενόχλητοι ο Χρυσοχοΐδης «κουνάει το δάχτυλο» στους Έλληνες - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ενώ αλλοδαποί, ισλαμιστές ακροαριστεροί αλωνίζουν ανενόχλητοι ο Χρυσοχοΐδης «κουνάει το δάχτυλο» στους Έλληνες

 Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η παραίτηση του αρχηγού Αριστείδη Ανδρικόπουλου και ο  σχεδιασμός για «τάξη και αστυνόμευση»

 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε στην σημερινή ανακοίνωση των νέων μέτρων του κορωνοϊού και «κούνησε το δάχτυλο» στους Έλληνες και στους επιχειρηματίες λέγοντας πως «σκάβουν τάφους» αν δεν υπακούν στις νέες απαγορεύσεις.

Ο κ.Χρυσοχοϊδης δεν είπε «λέξη» για τις ανενόχλητες συγκεντρώσεις αλλοδαπών, ισλαμιστών, ακροαριστερών και για τα πλιάτσικα παράνομων μεταναστών στη Σάμο που έχουν αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες την Ελλάδα και έχουν εξοργίσει τους «κλειδωμένους» και υβριζόμενους από τα ΜΜΕ, Έλληνες πολίτες.

Συγκεκριμένα ο κ.Χρυσοχοϊδης δήλωσε: 

«Θέλω να σας πω ότι χθες η Αστυνομία έκανε 48.000 ελέγχους για μάσκα κι αποστάσεις»

«Όποιος διασκεδάζει, πίνει, τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας σκέφτεται την είπσραξη της τελευταίας μέρας και παρανομεί, σκάβει τάφους»

«Είμαστε υποχρεωμένοι και ταυτόχρονα αποφασισμένοι να μην αφήσουμε εκδήλωση τέτοιων συμπεριφορών και περιστατικών»

«Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό και να πηγαίνουμε σε κάποιον άλλο νομό όπου τα μαγαζιά είναι ανοιχτά δεν θα γίνουν ανεκτές.Οι έλεγχοι του Σαββατοκύριακου θα είναι περαιτέρω σαρωτικοί και εντατικοί όλη η αστυνομία είναι στο δρόμο και θα είναι στο δρόμο από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ μέχρι τον τελευταίο αρχιφύλακα. Περιμένουμε από τους πολίτες ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Η ανυπακοή είναι ανεύθυνη πράξη», δήλωσε σε αυστηρό τόνο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Επιπλέον ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον Τούρκο Πρόεδρο (ενώ το Oruc Reis ήταν εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο 28ο μεσημβρινό) λέγοντας πως αυτό είναι «ανθρωπιά», υπονοώντας πως οι πολίτες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από το Blogger.