Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη δικύκλου αναστάτωσε την πόλη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

 Δύο νεαροί με μοτοσικλέτα σήκωσαν στο πόδι όλες τις αστυνομικές δυνάμεις που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ένα δίκυκλο με δύο νεαρούς αναβάτες κρίθηκε ύποπτο από περιπολικό της Άμεσης Δράσης στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός της μηχανής επιτάχυνε και ξεκίνησε καταδίωξη. Ο νεαρός οδηγός κινήθηκε προς το κέντρο της πόλης.

Το περιπολικό που τον καταδίωκε ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων και εκείνο με τη σειρά έβαλε στη μάχη της καταδίωξης όλες τις διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά. Η καταδιωκόμενη μοτοσικλέτα πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τη λεωφόρο Νίκης, την οδό Μητροπόλεως και από εκεί κινήθηκε προς τις οδούς Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Αγ. Δημητρίου και βγήκε στην περιφερειακή οδό. Ήδη είχαν μπει στην καταδίωξη δικυκλιστές των ομάδων Ζ και ΔΙ.ΑΣ. Οι δύο νεαροί συνέχισαν να προσπαθούν να διαφύγουν.

Αστυνομικοί της ομάδας Ζ τους ακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής. Βγήκαν από την περιφερειακό και κινήθηκαν αρχικά στην Πυλαία και από εκεί προς το Πανόραμα. Οι αστυνομικοί της ομάδας Ζ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την μηχανή και να συλλάβουν τους αναβάτες της στην πλατεία του παλιού δημαρχείου Πανοράματος. Πέρασαν χειροπέδες στους δύο νεαρούς ηλικίας 21 και 22 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο νεαροί πέταξαν από πάνω τους κατά τη διάρκεια της καταδίωξης μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Στην καταδίωξη πήραν μέρος δίκυκλα των ομάδων Ζ, ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ, περιπολικά τμημάτων και της Άμεσης Δράσης. Πολύπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε στο thestival ότι σπανίως σε τέτοιου είδους καταδιώξεις μοτοσικλετών ανωμάλου δρόμου οι αστυνομικοί καταφέρνουν να συλλάβουν τους δράστες. Οι οδηγοί αυτών των μοτοσικλετών μπορούν να κινηθούν εντός και εκτός οδοστρώματος και να διαφύγουν με ευκολία από τα περιπολικά και τις μοτοσικλέτες που τους καταδιώκουν.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο:

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια