Νέα κόμματα προβλέπει ο Τράγκας: «Θα αντικαταστήσουν οξειδωμένους πολιτικούς φορείς καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Νέα κόμματα προβλέπει ο Τράγκας: «Θα αντικαταστήσουν οξειδωμένους πολιτικούς φορείς καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια»

Γιώργος Τράγκας: Ακούστε ζωντανά την εκπομπή «Εν Αθήναις» στον ΕΛΛΑΔΑ FM  94,3 | AstraTV

Η συζήτηση για την δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων, που θα έλθουν να καλύψουν πολιτικά κενά, φουντώνει καθώς από όλα τα σημεία του πολιτικού φάσματος σημειώνεται ότι διαπιστώνεται σχετική ανάγκη στην κοινωνία.
Αυτό ακριβώς έθιξε και από την εκπομπή του στον Ελλάδα FM ο Γιώργος Τράγκας, τονίζοντας σχετικά:
 

Θα αντικαταστήσουν οξειδωμένους πολιτικούς φορείς και κατάμαυρα καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια. «Έχει μπουκώσει από ανθρακίλα το μπουρί τους, δεν κυκλοφορεί καθόλου αέρας».
Η «Νέα Δημοκρατία» του Κ. Μητσοτάκη θα φτάσει τα επίπεδα του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Τα δύο αυτά κόμματα που λειτούργησαν ως πυλώνες από το ’74 και μετά, θα εξαυλωθούν, θα φύγουν από την ελληνική κοινωνία. Είναι αναγκαίο, η φύση πληρώνει τα κενά.
Επειδή κατέβαλλαν τίμημα πολιτικής λειτουργίας στον γερμανικό παράγοντα, θα κατέλθει η ΝΔ με ταχύτητα ανελκυστήρος, ο δε ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει εκεί που είναι.

 

 Σύμφωνα με τα σενάρια που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, ένα κόμμα εξ' αυτών θα αυτοπροσδιορίζεται στο κέντρο, ενώ ένα άλλο στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. 
Ένας από τους λόγους που η συζήτηση πάντως συνεχίζεται είναι ολοένα και πιο φανερή αποστασιοποίηση συγκεκριμένων Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας από την "γραμμή Μητσοτάκη".

Από το Blogger.