Ολυμπιακός: Με συνταγή ντέρμπι και κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Ολυμπιακός: Με συνταγή ντέρμπι και κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

 Πέδρο Μαρτίνς: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα..." | Novasports

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Οι λύσεις είναι περιορισμένες για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αναμέτρησης με τους Άγγλους για την 4η αγωνιστική του Champions League

Στο παρελθόν ανήκει πλέον ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να κοιτάξει τη συνέχεια της χρονιάς και συγκεκριμένα το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης εντός έδρας για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Οι λύσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς όπως και στο ματς με τους «πράσινους» είναι περιορισμένες και με αυτές θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του ο Πορτογάλος τεχνικός που γνωρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης με τους Άγγλους.

Δεδομένα δεν θα δώσουν το παρών στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι οι Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Βινάγκρε, ενώ αμφίβολος είναι ο Χολέμπας. Με βάση αυτές τις συνθήκες επικρατέστερο σενάριο είναι να πάει ο Πέδρο Μαρτίνς με την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε και στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δηλαδή να επιλέξει να έχει τον Σα στο τέρμα, τον Ραφίνια και έναν εκ των Ντρέγκερ ή Χολέμπας στα άκρα άμυνας, τους Σεμέδο και Σισέ στόπερ, την τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά στο κέντρο και μπροστά τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Φορτούνη.

Υπάρχει βέβαια ένα σενάριο ο Πέδρο Μαρτίνς να επιλέξει το 5-3-2 και να προστεθεί στους μπακ ο Μπα και να μείνει στον πάγκο ο Ραντζέλοβιτς, κάτι το οποίο πάντως δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Συν τοις άλλοις, εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Κάιπερς και Λοβέρα, περιορίζοντας τις επιλογές μεσοεπιθετικά για τον Πέδρο Μαρτίνς.

 

Από το Blogger.