Διοικητής SDF: Η Τουρκία αυξάνει τις εγκληματικές επιθέσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Διοικητής SDF: Η Τουρκία αυξάνει τις εγκληματικές επιθέσεις

 Διοικητής SDF: Η Τουρκία αυξάνει τις εγκληματικές επιθέσεις

Ο διοικητής του SDF Erdal Kobanê προειδοποιεί για καταστροφικές επιπτώσεις στη ζωή του άμαχου πληθυσμού ενόψει των προετοιμασιών της Τουρκίας για πόλεμο και την κινητοποίηση των ισλαμιστών μισθοφόρων της εναντίον της πόλης Ain Issa.

Οι ολοένα και πιο έντονες επιθέσεις εναντίον της πόλης Ain Issa από τον εταίρο του ΝΑΤΟ Τουρκία και τα ελεγχόμενα από αυτήν στρατεύματα του SNA (Συριακός Εθνικός Στρατός) δείχνουν έναν νέο πόλεμο ενάντια στη βόρεια Συρία ο οποίος ευνοεί τους τζιχαντιστές. Για ακριβώς έναν μήνα, οι επιθέσεις εναντίον χωριών και οικισμών από την Ain Issa έως το Girê Spî (Tal Abyad) έχουν αυξηθεί σε ένταση. Αρκετές προσπάθειες για παράκαμψη των θέσεων του τοπικού στρατιωτικού συμβουλίου και εισβολή στην περιοχή, έχουν αποτραπεί από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Οι προσπάθειες του τουρκικού κράτους να επεκτείνει τη ζώνη παράνομης κατοχής στη βόρεια Συρία είχαν πάνω απ ‘όλα καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή του άμαχου πληθυσμού, οι οποίοι αναγκάζονται για άλλη μια φορά να φύγουν ενώ πρέπει τώρα να ζουν υπό τον συνεχή φόβο αυθαίρετων βομβαρδισμών, απαγωγών και συνοπτικών εκτελέσεων, όπως εξηγεί ο Erdal Kobanê, διοικητής του SDF στο μέτωπο της Ain Issa.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

 

Από το Blogger.