ΑΕΚ: Νέα σενάρια για Βράνιες και η στάση της διοίκησης - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΑΕΚ: Νέα σενάρια για Βράνιες και η στάση της διοίκησης


Μόνιμη θέση στα μεταγραφικά σενάρια της ΑΕΚ έχει ο Όγκνιεν Βράνιες.

Το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες επανήλθε δυναμικά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Οι αμυντικές αρρυθμίες της Ένωσης, αλλά και η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ έφεραν την περίπτωση του Βόσνιου στόπερ και πάλι στο επίκεντρο.

Παρά τα πολλά σενάρια, η θέση της ΑΕΚ αναφορικά με τον 30χρονο αμυντικό δεν έχει αλλάξει. Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να σχεδιάζουν την ενίσχυση της άμυνας, κυρίως ως προς τα άκρα, αλλά για να κάνουν κίνηση για τον Βράνιες θα πρέπει να ισχύει μια βασική προϋπόθεση. Να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ.

Στο Βέλγιο είναι καθημερινές οι αναφορές στα δημοσιεύματα για τον έμπειρο στόπερ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κομπανί και η διοίκηση θα ήθελε να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του. Ωστόσο ξεκαθαρίζεται πως η ΑΕΚ δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Κι αυτό επειδή στην Ένωση αν αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση του, αυτό θα γίνει μόνο αν μείνει ελεύθερος, μιας και δεν έχουν πρόθεση να πληρώσουν την Άντερλεχτ για την επιστροφή του.

Ο ίδιος βεβαίως και θέλει να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα», αλλά στην ΑΕΚ πλέον θα πρέπει οι Παναγιώτης Κονέ και Μανόλο Χιμένεθ να εισηγηθούν την απόκτηση ενός στόπερ, την ώρα που στην ομάδα υπάρχουν τέσσερις λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Δημοσίευμα του voetbalnieuws.be τονίζει πως «η ΑΕΚ προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του Βράνιες, τον οποίο θα ήθελε ως ελεύθερος. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν τελικά η Άντερλεχτ θα το πράξει. Αποτελεί γεγονός όμως ότι η ομάδα των Βρυξελλών θέλει να απαλλαγεί απ’ το μισθό του παίκτη το συντομότερο δυνατό».

 

Από το Blogger.