Εξελίξεις στην υπόθεση του «ριφιφί» στις θυρίδες της τράπεζας του Ψυχικού Αλέξης Κούγιας υπήρχε βοήθεια μέσα από την τράπεζα


Εξελίξεις στην υπόθεση του «ριφιφί» στις θυρίδες του Ψυχικού. Δύο από τις τέσσερις κυρίες που απώλεσαν χρήματα και κοσμήματα μαζί με τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια, μετέβησαν στην ΓΑΔΑ, όπου στράφηκαν εναντίον της διευθύντριας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της τράπεζας και των αρμοδίων υπαλλήλων.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Κούγιας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Αρχικά, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι η τράπεζα άργησε να ενημερώσει κάποιες μέρες τις πελάτισσες του για την κλοπή στις θυρίδες τους, παρόλο που την είχε ανακαλύψει.

«Τότε, επικοινώνησα με το νομικό τμήμα της συγκεκριμένης τράπεζας. Περίμενα κάποια επαφή από την τράπεζα. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή από πλευράς του. Κι έτσι σήμερα μεταβήκαμε στην ΓΑΔΑ και στραφήκαμε εναντίον στράφηκαν εναντίον της διευθύντριας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της τράπεζας και των αρμοδίων υπαλλήλων που εγγυόνταν την ασφάλεια των συγκεκριμένων θυρίδων» σημείωσε.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε βέβαιος πως για να γίνει η κλοπή στις θυρίδες, υπήρξε βοήθεια από το υποκατάστημα.

«Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει βοήθεια μέσα από την τράπεζα» σημείωσε, λέγοντας ότι «μόνο το υποκατάστημα γνωρίζει σε ποιους ανήκουν οι θυρίδες».

Ο γνωστός δικηγόρος εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν τα κοσμήματα, τονίζοντας πως εάν αυτό δεν γίνει, οι πελάτισσές του θα διεκδικήσουν τα χρήματα από τις τράπεζες.

«Δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε ποια τράπεζα είναι. Ελπίζουμε σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό» κατέληξε.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια