Νέες παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer σε υγειονομικό υπάλληλο στις ΗΠΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Νέες παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer σε υγειονομικό υπάλληλο στις ΗΠΑ


Ένας δεύτερος εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην Αλάσκα υπέστη χθες Τετάρτη, αλλεργική αντίδραση έπειτα από τη λήψη του εμβολίου της Pfizer. 

Σύμφωνα με τη dailymail, άνδρας που είναι μέλος του προσωπικού στο περιφερειακό νοσοκομείο Barltlett του Juneau της Αλάσκας, άρχισε να αισθάνεται πρήξιμο στα μάτια, ελαφριά κεφαλαλγία, ενώ ένιωθε πληγές στο λαιμό του.

 

 

 

Και όλα αυτά, όπως αναφέρει δήλωση του νοσοκομείου, δέκα λεπτά μετά τη χορήγηση του εμβολίου. Οι γιατροί που τον εξέτασαν συμπέραναν ότι δεν έπασχε από αναφυλακτικό σοκ και του χορήγησαν επινεφρίνη.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του νοσοκομείου ο υγειονομικός πήρε εξιτήριο από τα επείγοντα περιστατικά καθώς τα συμπτώματα που είχε υποχώρησαν μέσα σε μία ώρα. Πάντως είναι άγνωστο εάν ο άνδρας είχε ιστορικό αλλεργιών είτε σε κάποιο φαγητό, είτε σε κάποιο φάρμακο.

 

Οι πρώτες αντιδράσεις οργανισμών από το εμβόλιο της Pfizer έκαναν την εμφάνισή τους, με έναν υγειονομικό υπάλληλο από την Αλάσκα να παρουσιάζει σοβαρή αλλεργική αντίδραση αφού εμβολιάστηκε.

Η αλλεργική αντίδραση παρουσιάστηκε την Τρίτη και το πρόσωπο αυτό είναι σε σταθερή κατάσταση, αφού εισήχθη σε νοσοκομείο.

 

Η εταιρεία Pfizer δεν ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα να σχολιάσει την πληροφορία αυτή.


Από το Blogger.