Πήραν φόρα… Την Πέμπτη οι αποφάσεις για πιθανό άνοιγμα της αγοράς - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Πήραν φόρα… Την Πέμπτη οι αποφάσεις για πιθανό άνοιγμα της αγοράς


Ήταν να μην αρχίσουν οι ανακοινώσεις για το τι ανοίγει… Ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού είπε ότι στις 11 Ιανουαρίου, αν… συμφωνούν οι υγειονομικοί δείκτες, θα επιστρέψει το click away στα καταστήματα, αποκάλυψε ότι την Πέμπτη θα ληφθούν αποφάσεις για ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς!

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως όλοι οι στόχοι της κυβέρνησης συνδέονται με την πορεία της πανδημίας. «Εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικοί δείκτες, στις 11 Ιανουαρίου θα επιστρέψουμε στο click away. Την Πέμπτη και πάντα σε συνεργασία με την επιτροπή των ειδικών, θα ληφθούν αποφάσεις για ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς», είπε.

Σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε με την αντίδραση της Εκκλησίας, εκτίμησε στο Blue Sky και στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ με τη Λίνα Κλείτου, ότι «μέχρι μεθαύριο θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις. Οι νόμοι ισχύουν για όλους».

Για την αιφνίδια απόφαση να ανακοινωθεί το Σάββατο το lockdown της μιας εβδομάδας, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Η απόφαση για το κλείσιμο κρατήθηκε μυστική και δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση με κανέναν πριν».

 

Από το Blogger.