Θρίλερ κατασκοπείας στο Αιγάλεω – Αδιανόητο: Ελεύθεροι οι δύο Αλβανοί, που συνελήφθησαν ενώ βιντεοσκοπούν μέσα στο Στρατόπεδο Πυροβολικού! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Θρίλερ κατασκοπείας στο Αιγάλεω – Αδιανόητο: Ελεύθεροι οι δύο Αλβανοί, που συνελήφθησαν ενώ βιντεοσκοπούν μέσα στο Στρατόπεδο Πυροβολικού!

Θρίλερ κατασκοπείας στο Αιγάλεω – Αδιανόητο: Ελεύθεροι οι δύο Αλβανοί, που συνελήφθησαν ενώ βιντεοσκοπούν μέσα στο Στρατόπεδο Πυροβολικού!

Μια υπόθεση με άρωμα κατασκοπείας αποκαλύφθηκε στο Αιγάλεω, όπου συνελήφθησαν προ ημερών δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής που τραβούσαν φωτογραφίες μέσα σε στρατόπεδο.

Μάλιστα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά έκρινε εαυτόν αναρμόδιο και παρέπεμψε την υπόθεση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος πλέον θα κρίνει αν υφίστανται ενδείξεις για κακούργημα. Μέχρι τότε και αν κρίνει ο Εισαγγελέας ότι πρέπει να κλητευθούν, οι δύο αλλοδαποί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 28η Οκτωβρίου στο Στρατόπεδο Πυροβολικού «Ταγματάρχη Στεφανάκη» στο όρος Αιγάλεω, όπου δύο άνδρες εντοπίστηκαν εντός του χώρου, βγάζοντας φωτογραφίες και καταγράφοντας σε βίντεο τις εγκαταστάσεις.

Ένας Υπολοχαγός που ήταν σε υπηρεσία τους αντιλήφθηκε και τους ζήτησε να σταματήσουν, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, η οποία τους συνέλαβε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν επί τόπου, φέρεται να κατέθεσε πως οι δύο άνδρες είχαν καταγραφές στρατιωτικού εξοπλισμού.

Ο Παναγιώτης Μαριόλης, συνήγορος των δύο κατηγορουμένων, υποστήριξε ότι οι πελάτες του βρέθηκαν τυχαία στο σημείο και δεν γνώριζαν πως είναι στρατόπεδο, καθώς «δεν υπήρχε περίφραξη», όπως είπε.

Και πρόσθεσε: «Το δικαστήριο καλεί τον Εισαγγελέα να διερευνήσει το θέμα σε σχέση με τέλεση κακουργημάτων το οποίο έχει να κάνει επί της ουσίας με την πρόθεση αυτών τα όποια στοιχεία να τα διοχετεύσουν».

 

Από το Blogger.