Ρίχνουν τα λύτρα οι απαγωγείς του «Βασιλιά των ανταλλακτικών»! Επικοινωνούν μέσα Viber - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ρίχνουν τα λύτρα οι απαγωγείς του «Βασιλιά των ανταλλακτικών»! Επικοινωνούν μέσα Viber

Ρίχνουν τα λύτρα οι απαγωγείς του «Βασιλιά των ανταλλακτικών»! Επικοινωνούν μέσα Viber

Οι κινήσεις του προκαλούν προβληματισμό στους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση!

Έχουν περάσει ήδη τρία 24ωρα από την στιγμή που ο «Βασιλιάς των ανταλλακτικών», Γιώργος Κυπαρίσσης απήχθη από αγνώστους δράστες και ακόμη και σήμερα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται στο «σκοτάδι»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επικοινώνησαν τουλάχιστον πέντε φορές με τον αδελφό του 40χρονου επιχειρηματία τις πρώτες 30 ώρες και έκτοτε τηρούν σιγή ιχθύος. Την πρώτη φορά είχαν εκφράσει τις οικονομικές απαιτήσεις τους που ανέρχονταν κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Μιλούν χρησιμοποιώντας κρυπτογραφημένες συνομιλίες μέσω VIBER, κάτι που έκαναν και στην αποστολή της φωτογραφίας του δεμένου χειροπόδαρα επιχειρηματία, ως πειστήριο ότι είναι ζωντανός.

apagogi3

Η φωτογραφία διαγράφηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα, έτσι ώστε να μην περιέλθει στην κατοχή των αστυνομικών, από την οποία θα μπορούσαν να αντλήσουν στοιχεία για τον χώρο και πιθανές κινήσεις των δραστών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες σε αυτές τις επαφές τους, και σε διαπραγμάτευση με τον αδερφό του ομήρου, φέρεται να έχουν ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις τους κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Αυτή η ευκολία με την οποία, όμως, κατέβασαν το ύψος των λύτρων, δημιουργεί προβληματισμό στους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, οι οποίοι δεν μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά αν πρόκειται για λύτρα ή πιθανές «οφειλές» του επιχειρηματία.

apagogi

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες στον επαγγελματικό και φιλικό κύκλος του 40χρονου, καθώς από εκεί εκτιμούν πως προέρχονται οι ηθικοί ή φυσικοί αυτουργοί της απαγωγής του. Συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες, αν και πρώτιστο είναι η απελευθέρωσή του.

 

Από το Blogger.