Θεσσαλονίκη: Από πλημμέλημα σε κακούργημα η ανάρτηση ροζ βίντεο – 37χρονος στα «χνάρια» του Στάθη Παναγιωτόπουλου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Από πλημμέλημα σε κακούργημα η ανάρτηση ροζ βίντεο – 37χρονος στα «χνάρια» του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Thessaloniki: Apo plimmelima se kakourgima i anartisi roz vinteo – 37chronos

Θεσσαλονίκη: 
Από πλημμέλημα σε κακούργημα όπως στην περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου παραπέμπεται να δικαστεί ένας 37χρονος για την ανάρτηση ροζ βίντεο.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ότι ο 37χρονος κατηγορούμενος που ανάρτησε το ροζ βίντεο είχε «σκοπό βλάβης» και αποφάσισε ότι πρέπει να αντιμετωπίσει κατηγορία, σε βαθμό κακουργήματος όπως έγινε και με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, αρχικά είχε παραπεμφθεί σε Τριμελές Πλημμελειοδικείο αλλά στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας ο εισαγγελέας ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία σε κακούργημα. Το δικαστήριο έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση, κατά πλειοψηφία (2 – 1), και έτσι ο 37χρονος κατηγορούμενος θα δικαστεί για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σε βαθμό κακουργήματος.

Θεσσαλονίκη: Ο 37χρονος και το ροζ βίντεο

Ο 37χρονος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο της μηνύτριας και φέρεται πως υπέκλεψε το επίδικο βιντεοληπτικό υλικό.

Όταν το αντιλήφθηκε η 34χρονη παθούσα απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ο πρώην σύντροφός της αρνείται ότι δημοσίευσε το υλικό και υπέδειξε τον πρώην φίλο του, ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος.

Στην κατάθεσή της η μηνύτρια ανέφερε ότι βιώνει έναν διασυρμό, μετά τη δημοσίευση των προσωπικών της στιγμών με τον πρώην σύντροφό της. Μίλησε για ανεπανόρθωτη βλάβη που υπέστη η προσωπικότητά της και ζήτησε από τους δικαστές να την προστατεύσουν. Η μάρτυρας ανάφερε ότι οι ερωτικές στιγμές απαθανατίστηκαν από τον πρώην σύντροφο της παρά της θέλησή της, πριν το 2015.

Η ίδια του ζήτησε να το διαγράψει άλλα εκείνος το αποθήκευσε. Όπως έγινε γνωστό κατά την ακροαματική διαδικασία ο πρώην σύντροφος της 34χρονης κατηγορήθηκε για την κατοχή του συγκεκριμένου υλικού αλλά απαλλάχθηκε από άλλο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις αρχές του 2016, αναρτήθηκαν 19 φωτογραφίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σε λογαριασμό της κοπέλας ενώ τα βίντεο αναρτήθηκαν και σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

 

Από το Blogger.