Πρεμιέρα με νίκη για τον Τσιτσιπά στο Australian Open, νίκησε 3-0 σετ τον Μίκαελ Ίμερ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Πρεμιέρα με νίκη για τον Τσιτσιπά στο Australian Open, νίκησε 3-0 σετ τον Μίκαελ Ίμερ

Premiera me niki gia ton Tsitsipa sto Australian Open, nikise 3-0 set ton Mikael Imer

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 4) έκανε «ποδαρικό» με το... δεξί στο Australian Open, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο του Σουηδού Μίκαελ Ίμερ (Νο 82), με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-4), παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Σεμπάστιαν Μπάες (Νο 88) έκανε την έκπληξη και επικράτησε 3-2 σετ του Αλμπέρτο Ράμος Βινόγια και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος είτε του Στέφανου Τσιτσιπά είτε του Μίκαελ Ίμερ στον δεύτερο γύρο.

Ο αγώνας

O Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με δύο συνεχόμενα breaks κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 games, δείχνοντας από το ξεκίνημα του ματς ποιος είναι το αφεντικό στο κορτ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν άφησε το πόδι του από το γκάζι και με 6-2 games κατέκτησε το πρώτο σετ.

 

 

Στο δεύτερο σετ ο Σουηδός ήταν πιο ανταγωνιστικός και έκανε break με το καλημέρα. Πάντως, ο Τσιτσιπάς πήρε άμεσα πίσω το σερβίς του, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί με 3-2.

Εκμεταλλευόμενος τα πολλά αβίαστα λάθη του Στέφανου, ο Ίμερ πήρε εκ νέου το προβάδισμα (4-3) με δύο συνεχόμενα κερδισμένα games, ωστόσο πέραν τούτου ουδέν, καθώς o «Στεφ» με το τρίτο break του στο εν λόγω σετ έβαλε τις βάσεις για να φτάσει στο 6-4 και να κάνει το 2-0.

Από το Blogger.