Ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στη θέση του Παπαδάκη ο Γιώργος Λιάγκας; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στη θέση του Παπαδάκη ο Γιώργος Λιάγκας;

Etoimazetai na «metakomisei» sti thesi tou Papadaki o Giorgos Liagkas;

Μεγάλες ανακατατάξεις
 ετοιμάζονται στον ΑΝΤ1, ειδικά στην πρωινή ζώνη, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία, και ενδέχεται από τον Σεπτέμβριο να υπάρξουν πολλές εσωτερικές αλλαγές και εκπλήξεις. Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί, ωστόσο το τελευταίο 24ωρο το όνομα του Γιώργου Λιάγκα ακούγεται με εγκωμιαστικά σχόλια, και όχι άδικα.

Χθες και προχθές, ο παρουσιαστής πήρε τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη και ανέλαβε το τιμόνι της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι γνωστή η επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα να «αποσχιστεί» την ψυχαγωγία και να επιστρέψει στην καθαρή ενημέρωση, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά και στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η δημοσιογραφική του προϋπηρεσία στο Star με τον Σταμάτη Μαλέλη δεν ξεχνιέται εύκολα.

Μάλιστα, πολλοί χαρακτήρισαν την έκτακτη παρουσία του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και των μεγάλων προβλημάτων που έφερε στην Αττική «πρόβα τζενεράλε» για τη στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης θα αποφασίσει να αφήσει το «Καλημέρα, Ελλάδα» και να πάρει διευθυντική θέση στα «μετόπισθεν».

 

Από το Blogger.