Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Εμβολιασμένη τηλεπερσόνα έκανε αστείο για το εμβόλιο και έπεσε τάβλα στο πάτωμα(ΦΩΤΟ) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Εμβολιασμένη τηλεπερσόνα έκανε αστείο για το εμβόλιο και έπεσε τάβλα στο πάτωμα(ΦΩΤΟ)

Kalytera na masas para na milas! Emvoliasmeni tilepersona ekane asteio gia


Η 51χρονη κωμικός Heather McDonald κατέρρευσε και έσπασε το κρανίο της κατά την διάρκεια μιας παράστασης στο Tempe της Αριζόνα, το βράδυ του Σαββάτου.

«Έχω πάθει κούραση, διπλή εμβόλιο, αναμνηστική δόση… και εμβόλιο γρίπης και εμβόλιο έρπητα ζωστήρα και δεν έχω πάθει COVID και ο Ιησούς με αγαπάει περισσότερο». Μόλις είπε το αστείο, σωριάστηκε και χτύπησε το κεφάλι της στο πάτωμα. Όλοι νόμιζαν στην αρχή ότι ήταν όλα μέρος του σόου, αλλά δεν ήταν. Είχε τις αισθήσεις της, αλλά σαφώς, δεν ήταν όλα καλά. Ένας EMT και μια νοσοκόμα έτυχε να βρίσκονται στο κοινό… ανέβηκαν βιαστικά στην σκηνή για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Η 51χρονη απευθύνθηκε μέσω Instagram στους θαυμαστές από το νοσοκομείο:

«Λοιπόν, είμαι στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης , φαίνομαι περίεργη. Ω Θεέ μου, λυπάμαι τόσο, τόσο, τόσο, τόσο πολύ.
Λιποθύμησα στη σκηνή , σηκώθηκα, έκανα ένα αστείο και ένιωσα τόσο ζάλη. Μπορείτε να δείτε τι έπαθε το μάτι μου. Θεέ μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό, νιώθω τόσο τρομερά που έπρεπε να πουν σε όλους να φύγουν και μετά να ακυρώσουν την δεύτερη παράσταση».

Η Μακντόναλντ πρόσθεσε:
«Δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ στη ζωή μου».



 

Από το Blogger.