Προειδοποίησε τον Κ.Μητσοτάκη ο «στρατηγός» του Μαξίμου στα social media: Δεν γλυτώνουμε το «μαύρισμα»

Proeidopoiise ton K.Mitsotaki o «stratigos»

Ο Eρικ Θανόπουλος-Παρκς, ο οποίος είναι ο λιγότερο γνωστός από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ίσως ένας από τους ανθρώπους που κάνει τη σημαντικότερη δουλειά, φέρεται να προειδοποίησε τον πρωθυπουργό τις τελευταίες ημέρες για την κατάσταση του επικρατεί.

Ο Eρικ Θανόπουλος-Παρκς είναι «καταδρομέας» του Μητσοτάκη στην μάχη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ασχολείται με τα ψηφιακά εργαλεία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης και αποτελεί έναν πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της επικοινωνιακής στρατηγικής του πρωθυπουργού.

Ο Ελληνοαμερικανός είναι ένας από τους λίγους συμβούλους του Κ.Μητσοτάκη που δεν ζει στη «φούσκα» των Βερσαλλιών, καθώς βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με κόσμο, αφού πρέπει να βλέπει τι θέλουν οι πολίτες, ώστε το υιοθετούν τα social media της κυβέρνησης.

Ο ίδιος δεν πηγαίνει συχνά στο Μαξίμου, ενώ σπάνια συμμετέχει σε συσκέψεις. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βλέπει ότι υπάρχει ένα τέλμα και ότι τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα.

Πριν από λίγες ημέρες φέρεται να είχε επικοινωνία και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό στον οποίο μετέφερε την οργή που επικρατεί στην κοινωνία, λέγοντας του ότι πλέον η κατάσταση δεν έχει γυρισμό και ότι έρχεται συντριβή στις εκλογές.

Να αναφέρουμε ότι ο Ελληνοαμερικανός είχε προειδοποιήσει εδώ και μήνες τους υπόλοιπους συμβούλους του πρωθυπουργού για την κατάσταση που επικρατεί, παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τώρα βλέπει πως τώρα είχε επικοινωνία επί τους θέματος με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια