Προσάραξε στην Κύθνο η διάσημη θαλαμηγός 007 του Τζέιμς Μποντ! Η στιγμή που βυθίζεται το υπερπολυτελές σκάφος (φωτο και βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Προσάραξε στην Κύθνο η διάσημη θαλαμηγός 007 του Τζέιμς Μποντ! Η στιγμή που βυθίζεται το υπερπολυτελές σκάφος (φωτο και βίντεο)

Prosaraxe stin Kythno i diasimi thalamigos 007 tou Tzeims Bont! I stigmi pou

 Προσάραξε στην Κύθνο η διάσημη θαλαμηγός 007 του Τζέιμς Μποντ.

Στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το kythnos.tv βλέπουμε το υπερπολυτελές σκάφος 007 το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του με τον James Bond, να έχει προσαράξει στην Κολώνα τη φημισμένη διπλή παραλία της Κύθνου.

Δείτε την θαλαμηγό την ώρα ακριβώς που βυθίζεται, στα πλάνα που τράβηξε η Delta Boats Rental, εταιρία με φουσκωτά σκάφη που πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Κύθνο και ευρύτερα στα νησιά των Κυκλάδων:

H ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τη θαλαμηγό

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Κύθνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι η θαλαμηγός “007” σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, έχει προσαράξει στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Κολώνες ν. Κύθνου με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στη περιοχή έσπευσε το Ε/Π σκάφος “ΔΕΛΤΑ ΙΙ” Τ.Σαρωνικού 4760 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής αρχής, όπου εντόπισε την ανωτέρω Θ/Γ ημιβυθισμένη, σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από την δυτική πλευρά της αμμώδους παραλίας του όρμου Κολώνα. Οι επιβαίνοντες, όλοι καλά στην υγεία τους, μετεπιβιβάστηκαν στη βοηθητική λέμβο και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στον λιμένα “Μερίχα” ν. Κύθνου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό σταθμό Κύθνου, ενώ από το συμβάν δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Blogger.