Κρήτη: Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Κρήτη: Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Kriti: Simera anamenetai na paradothei i 38chroni pou erixe kafstiko ygro


Αναμένεται να παραδοθεί σήμερα Δευτέρα η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, καθώς τα μεσάνυχτα έληγε το αυτόφωρο. Προς το παρόν παραμένει άφαντη από το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη, μητέρα δύο παιδιών, επικοινώνησε με δημοσιογράφους και είπε πως τη Δευτέρα το πρωί θα παρουσιαστεί με τον δικηγόρο της στις αρχές. Όπως πρόσθεσε, ο λόγος που δεν έχε παραδοθεί ακόμα είναι ότι δεν έχει βρει δικηγόρο.

«Με απείλησε, θόλωσα»

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια, ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε. «Με απείλησε, θόλωσα και του έριξα το υγρό» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Star.

Όπως ανέφερε, είχε μαζί της το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό εδώ και μέρες, καθώς «ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση».

Περιγράφοντας τι συνέβη το Σάββατο είπε: «Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο και επέστρεψε στις 5 το πρωί».

«Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα» πρόσθεσε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για την στιγμή πριν την επίθεση δήλωσε: «Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. ‘Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα’ μου είπε. Εγώ μετά από αυτά δεν ήθελα να με αγγίζει. Με πίεσε να συνευρεθούμε παρά την θέληση μου και μετά ξανά απειλές. Θόλωσα δυστυχώς».

Από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό

Αναφορικά με το υγρό, η 38χρονη είπε πως είχε μαζί της μικρή ποσότητα και ότι δεν ήταν βιτριόλι, καθώς και ότι το είχε αγοράσει νόμιμα από το διαδίκτυο: «Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου».

«Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές . Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο» διευκρίνισε.

Ακόμα, η 38χρονη μητέρα είπε ότι είχε καταθέσει μήνυση κατά του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία. Για τον εν διαστάσει σύζυγό της είπε ότι την χτυπούσε, αλλά η ίδια δεν ήθελε εκείνος να πάει ξανά στη φυλακή.

«Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πώς θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ» είπε.

Κούγιας: «Το θύμα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση»

Στο μεταξύ ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον 36χρονο, υποστήριξε πως η 38χρονη είχε αποπειραθεί επανειλημμένως από τον περασμένο Απρίλιο να τον βλάψει. Επιπλέον εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της οικογένειάς καθώς η γυναίκα παραμένει ελεύθερη.

«Αυτό που μεταφέρθηκε από την οικογένεια είναι πως ήταν μια αρρωστημένη προσπάθεια από τη δράστιδα η οποία ξεκίνησε από τον Απρίλιο και, παρά το ότι με σωστό τρόπο την απέκρουσε το θύμα, η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Από ό,τι γνωρίζω υπήρχε μια συνεχής προσπάθεια να τον βλάψει αλλά η οικογένειά του έχει μεγάλη οντότητα στην Κρήτη και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια» δήλωσε ο ποινικολόγος.

«Δεν πίστευε κάνεις ότι μια γυναίκα θα αγνοούσε την οντότητα αυτής της οικογένειας και θα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την οικογένεια για το γεγονός ότι η δράστιδα δεν έχει συλληφθεί ακόμα» πρόσθεσε.

«Μόλις επισκέφθηκα το θύμα. Είναι σε πολλή άσχημη κατάσταση» ανέφερε ακόμα ο δικηγόρος. « Έχει περιοριστεί με αυτό το υγρό, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι υγρό είναι. Είναι σίγουρα δραστικό υγρό. Θα το αποκαλύψει τι είναι ακριβώς η εγκληματολογική υπηρεσία στέλνοντάς το για ανάλυση».

«Όμως έχει βλάβη όλο του το πρόσωπο και μέρος του σώματός του. Υπάρχει κίνδυνος για το ένα του μάτι. Και εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ θα έπρεπε να ασχοληθούν με αυτή την αποτρόπαια πράξη, ασχολούνται με το δήθεν παρελθόν του παιδιού» δήλωσε.

 

 

Από το Blogger.