Επίδομα παιδιού: Κλείνει οριστικά η πλατφόρμα Α21 στις 15 Ιανουαρίου, τελευταία ευκαιρία - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Επίδομα παιδιού: Κλείνει οριστικά η πλατφόρμα Α21 στις 15 Ιανουαρίου, τελευταία ευκαιρία

Epidoma paidiou: Kleinei oristika i platforma A21 stis 15

Εκπνέει σε μερικές ημέρες η προθεσμία για το επίδομα παιδιού – Όσοι δικαιούχοι δεν έχουν κάνει θα πρέπει να σπεύσουν να καταθέσουν την αίτηση Α21 καθώς θα λάβουν μαζί με τη δόση «μπόνους»

Πλησιάζει η deadline για το οριστικό κλείσιμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ΙΔΙΚΑ, όπου υποβάλλονται οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού Α21 του 2022.

Σημειώνεται ότι -όπως έχει κάνει γνωστό ο ΟΠΕΚΑ- η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις είναι η 15η Ιανουαρίου. Όσοι δεν έχουν κάνει αίτηση, δεν πρέπει να καθυστερούν καθώς η πλατφόρμα θα κλείσει οριστικά για την υποβολή αιτήσεων στις 15/1/2023, στις 23:59.

Όπως επισημαίνει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που ακόμη δεν έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2022 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν οριστικοποίησαν την υποβολή της.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou)

Η ημέρα καταβολής του επιδόματος

Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόση – δηλαδή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, η οποία για όσους είχαν υποβάλλει την αίτησή τους καταβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022.

 

Από το Blogger.