«Ο Παναθηναϊκός έκανε προσφορά για την αγορά του Ουριέλ Αντούνα» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

«Ο Παναθηναϊκός έκανε προσφορά για την αγορά του Ουριέλ Αντούνα»

 

«O Panathinaikos ekane prosfora gia tin agora tou Ouriel Antouna»

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση εξτρέμ, ο οποίος θα μπορέσει να τον ανεβάσει επίπεδο και να τον ενισχύσει στην προσπάθειά του για να φτάσει στους εφετινούς εγχώριους τίτλους και τσεκάρει ήδη περιπτώσεις κι από πιο «ψηλά» ράφια.

Μία εξ αυτών είναι κι ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα της Κρουζ Αζούλ, που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού και για τον οποίο -όπως επιβεβαιώνουν και οι Μεξικανοί- έχει γίνει ήδη κίνηση από το «τριφύλλι».

Σε tweet που «ανέβασε» το απόγευμα της Κυριακής (1/1) η σελίδα «Kerynews», ανέφερε πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του 26χρονου winger, η οποία σε πρώτη φάση δεν έγινε αποδεκτή, αλλά όπως τονίζεται οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ συνεχίζονται.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε προσφορά 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά του Ουριέλ Αντούνα. Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται πολύ για τον Μεξικανό. Αυτή η πρώτη προσφορά έχει απορριφθεί από την Κρουζ Αζούλ, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμα ανοιχτές» ανέφερε χαρακτηριστικά το tweet των Μεξικανών.

Από το Blogger.