Ο διάλογος Μητσοτάκη - Κουτσούμπα που δείχνει εκλογές τον Απρίλιο ή τον Μάιο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ο διάλογος Μητσοτάκη - Κουτσούμπα που δείχνει εκλογές τον Απρίλιο ή τον Μάιο

O dialogos Mitsotaki - Koutsoumpa pou deichnei ekloges ton Aprilio i ton Maio

Με την έλευση του 2023, η χώρα μας μπήκε και επίσημα σε χρονιά εκλογών, καθώς τον προσεχή Σεπτέμβριο συμπληρώνεται ημερολογιακά η τετραετία διακυβέρνησης της χώρας από την υπάρχουσα υπό την πρωθυπουργία τους Κυριάκου Μητσοτάκη κυβέρνηση. Το τελευταίο διάστημα, οι συζητήσεις για την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι κοινοβουλευτικές εκλογές δίνουν και παίρνουν, καθώς είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα οριστούν είτε τον Απρίλιο, είτε τον Μάιο.  

Το θέμα του προσδιορισμού της ημερομηνίας των εκλογών, τέθηκε κι επισήμως δια στόματος του Δημήτρη Κουτσούμπα την πρώτη κιόλας ημέρα του νέου έτους, προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν αμφότεροι βρέθηκαν το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ευχήθηκαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για το νέο έτος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εκλογές και την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους, με τον πρωθυπουργό να του απαντά: «Μετά τον Απρίλιο, όλα είναι ανοιχτά».

Ωστόσο ο κ. Κουτσούμπας επέμεινε ρωτώντας «πότε ακριβώς;», με τον πρωθυπουργό να του απαντάει με την εξής φράση: «Μία εβδομάδα πριν, μία εβδομάδα μετά τι σημασία έχει, αφού εσείς είστε έτοιμοι, όπως λέτε»

Όπως ήταν φυσικό, ο συγκεκριμένος διάλογος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεοπτικής συχνότητας του OPEN, καθιστά ξεκάθαρο πλέον ότι πολύ σύντομα η χώρα θα μπει κι επισήμως σε προεκλογική περίοδο.

 

Από το Blogger.