Κύκλωμα ναρκωτικών πίσω από τον θάνατο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Κύκλωμα ναρκωτικών πίσω από τον θάνατο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά;

Kykloma narkotikon piso apo ton thanato tis Karolain

 Ο πατέρας της Καρολάιν είναι οργισμένος.

«Δεν πρέπει να βγει έξω από την φυλακή ποτέ. Ποτέ. Αυτό πιστεύω εγώ. Δεν την σκότωσε καν όταν ήταν ξύπνια, την σκότωσε στον ύπνο της. Μπορείς να φανταστείς πόσο δειλός είναι; Δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει όταν ήταν ξύπνια. Είναι φρικτό αυτό που έκανε».


Και μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τις πρώτες μέρες και πριν αποκαλυφθεί η τραγωδία, να περιέγραφε πως τους έδεσαν οι ληστές, ωστόσο ο πατέρας της Καρολάιν αποκάλυψε ότι έλαβε ένα γράμμα στο οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του επειδή ήξερε πως ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά.


«Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο ο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία που ήταν μπλεγμένος χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά».


«Είναι χαζός»

Ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτηρίζει «χαζό» τον Μπάμπη, όχι μόνο επειδή δεν κατάφερε να κρύψει όσα έκανε, αλλά και επειδή είπε στην συμμορία πως γνωρίζει τα πάντα η σύζυγός του.


«Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε, αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι, αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών, εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες.

»Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι ‘το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει’. Τότε από τη συμμορία τού είπαν ‘δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό’».


Το γράμμα είναι δακτυλογραφημένο και ανυπόγραφο αλλά μέσα σε αυτό, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της Καρολάιν, περιγράφονται συνομιλίες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με διακινητές ναρκωτικών.


«’Αν σε αφήσει, θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει, και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε’, του είπαν. Και εκείνος είπε ‘δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό’. Έτσι, στο τέλος την σκότωσε ο ίδιος».


Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, όλες τις λεπτομέρειες γνωρίζει και η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.


Η ζωή της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Στις 17 Ιανουαρίου οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα ζητήσουν την πλήρη κηδεμονία της μικρής Λυδίας όμως ο Ντέιβιντ Κράουτς είναι αντίθετος.


«Η άποψή μου είναι ότι δε νομίζω ότι η Λυδία θα ήταν σωστό να μεγαλώσει με τους γονείς του άνδρας που δολοφόνησαν τη μητέρα της. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη εκεί. Την βλέπω μέσω βιντεοκλήσης σε καθημερινή βάση.


»Μένει με τη θετή μου κόρη που είναι διάσημη καλλιτέχνης στις Φιλιππίνες και τον σύζυγό της που είναι επιχειρηματίας. Έχουν ένα υπέροχο σπίτι. Η Λυδία έχει ό,τι θελήσει εκεί».

Η μικρή Λυδία ζει πια στις Φιλιππίνες μαζί με τη θετή κόρη του πατέρα της Καρολάιν που είναι πολύ γνωστή τραγουδίστρια στη χώρα και όπως λέει μιλά καθημερινά μαζί της.


«Είναι ένα υπέροχο κοριτσάκι. Μου θυμίζει τη μητέρα της όταν ήταν στην ηλικία της. Ένα πολύ φωτεινό μικρό κοριτσάκι. Μιλάει και στα Αγγλικά και Ελληνικά. Προς το παρόν δεν ξέρει ότι η μητέρα της δολοφονήθηκε. Απλά πιστεύει ότι η μητέρα της πέθανε, αν και σαν μικρό παιδί δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τον θάνατο».


Η μικρή Λυδία έχει μια νέα ζωή και μια νέα οικογένεια εκεί καθώς αποκαλεί την ετεροθαλή αδελφή της μητέρας της μαμά και έχει και 3 αδέρφια.


Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί περί κυκλώματος ναρκωτικών πίσω από τον θάνατο της Καρολάιν

Ο πατέρας της Καρολάιν προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία, ωστόσο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» τόνισε πως από την τότε έρευνα που είχε διενεργηθεί δεν είχε προκύψει κάποιο τέτοιο στοιχείο.


Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως έρχεται πάλι στο προσκήνιο το σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά, ωστόσο δεν είχαν προκύψει στοιχεία που να στηρίζουν αυτό το σενάριο, ενώ υπήρξε σχετική διάψευση και από την ΕΛ.ΑΣ.


Ακόμη, τόνισε πως πως είχε γίνει έρευνα και στα γραφεία που εργαζόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και δεν βρέθηκε κάποιο σχετικό στοιχείο.

Από το Blogger.