Βασίλης Τόπαλος: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει συμμετοχή σε παράνομους αγώνες - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Βασίλης Τόπαλος: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει συμμετοχή σε παράνομους αγώνες

 

Vasilis Topalos: I EL.AS. exetazei symmetochi se paranomous agones


Οι έρευνες παίρνουν τρομακτική τροπή

Τρομακτική τροπή δείχνει να παίρνει τις τελευταίες ώρες η υπόθεση θανάτου του 16χρονου αθλητή Βασίλη Τόπαλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή TLIVE, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 16χρονος αθλητής να έπαιρνε μέρος σε παράνομους αγώνες.

Φυσικά, σε καμία των περιπτώσεων δεν θεωρείται δεδομένο ότι ο 16χρονος πυγμάχος έπαιρνε μέρος σε παράνομους αγώνες, αυτό θα αποδειχθεί από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Τι έδειξε η νεκροψία

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο 16χρονος έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στο θάνατό του.

Πλέον, διερευνάται από πού προήλθαν οι κακώσεις και θα γίνουν συμπληρωματικές εξετάσεις. Ο 16χρονος αθλητής που έχασε τη μάχη με το θάνατο μετά από δύο και πλέον εβδομάδας παραμονής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπως όλα δείχνουν υπέκυψε από τραύμα στο κεφάλι του.

Έτσι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι επιπλέον επιστημονικές διαδικασίες προκειμένου να εντοπιστούν όλες οι αιτίες αλλά και οι συνθήκες που οδήγησαν στο μοιραίο γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδια για θέματα αθλητικής βίας, έχει ζητήσει από τον αθλητικό εισαγγελέα προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια θανάτου του 16χρονου.

Το χρονικό του θανάτου του 16χρονου

Όλα ξεκίνησαν στις 16 Δεκεμβρίου του 2022, κι ενώ ο Βασίλης Τόπαλος προπονούνταν σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα.

Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στις τουαλέτες προκειμένου να ρίξει νερό στο πρόσωπο του. Στις τουαλέτες, ο 16χρονος βρέθηκε λιπόθυμος από ένα συναθλητή του, ενώ από την πτώση είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου του 2023 παρέμεινε στην εντατική μονάδα του Τζάνειου νοσοκομείου, το οποίο στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τη νοσηλεία του Βασίλη Τόπαλου ανέφερε τα εξής:

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40 μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος.

Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μ.μ.»

Πηγή  www.in.gr




Από το Blogger.