Άγριο μπούλινγκ στο Αρσάκειο Ψυχικού: Βασάνιζαν 15χρονο με πετονιά στο λαιμό - Τέσσερις συλλήψεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Άγριο μπούλινγκ στο Αρσάκειο Ψυχικού: Βασάνιζαν 15χρονο με πετονιά στο λαιμό - Τέσσερις συλλήψεις

 

Agrio boulingk sto Arsakeio Psychikou: Vasanizan 15chrono

Σε τέσσερις συλλήψεις 15χρονων μαθητών γυμνασίου, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βασάνιζαν συμμαθητή τους την ώρα του διαλείμματος προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/3) μέσα στο Αρσάκειο σχολείο στο Ψυχικό, όπου ομάδα μαθητών κατηγορείται ότι πέρασε μια πεντονιά στο λαιμό ανήλικου μαθητή ασκώντας πίεση.

Στη συνέχεια έδεσαν την ίδια πεντονιά και σε άλλα σημεία του σώματός του προκαλώντας του πόνο, ενώ ταυτόχρονα τον εξύβριζαν. Στο άγριο μπούλινγκ συμμετείχαν τα τέσσερα παιδιά που συνελήφθησαν, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, ενώ δύο ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν συνελήφθησαν καθώς δεν εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το 15χρονο θύμα αρχικά δεν μίλησε για την επίθεση που είχε δεχτεί. Ωστόσο, στη συνέχεια, έπειτα από πίεση των γονιών του που αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, το παιδί εξομολογήθηκε στους γονείς του όσα έζησε στο σχολείο. Έτσι οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα.

Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για τους έξι ανήλικους δράστες για παράνομη βία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και εξύβριση. Οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Από το Blogger.