Οργή Μπέου για τον Κλέιμαν: «Πώς μπόρεσε να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Να του επιβληθεί η αυστηρότερη ποινή!» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Οργή Μπέου για τον Κλέιμαν: «Πώς μπόρεσε να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Να του επιβληθεί η αυστηρότερη ποινή!»

 

Orgi Beou gia ton Kleiman: «Pos borese na kakopoiisei ena mikro

«Καταπέλτης» ήταν ο Αχιλλέας Μπέος για τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό Βελγίδας μαθήτριας στο Κολωνάκι, αλλά και για ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του. 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Θεσσαλικής ομάδας, οι ποδοσφαιριστής τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει δικηγόρο, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε. Παράλληλα, ο Αχιλλέας Μπέος ζητά την αυστηρότερη ποινή για τον 33χρονο.

«Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού. Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή. Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά πως μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος και πρόσθεσε:

«Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρονια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος. Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά»

Για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που ενεπλάκη στο επεισόδιο, τον Εσκοβάλ, ο πρόεδρος της ομάδας Βόλου δήλωσε: «Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις…Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο.»

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 33χρονου ποδοσφαιριστή ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο 33χρονος Ισραηλινός οδηγήθηκε στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Από το Blogger.