Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην Ελληνική Λύση: Καταγγελίες Μυλωνάκη για το παρασκήνιο της στοχοποίησής του - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην Ελληνική Λύση: Καταγγελίες Μυλωνάκη για το παρασκήνιο της στοχοποίησής του

Den leei na kopasei i thyella stin Elliniki Lysi: Katangelies Mylonaki

 Για την αποχώρησή του από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης μίλησε ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος έκανε λόγο για στημένο δημοσίευμα περί δήθεν «αποστασίας».

Μετά την θύελλα που ξέσπασε με την Ελληνική Λύση, ο Αντώνης Μυλωνάκης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο που έφερε την οριστική του ρήξη με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Σε δηλώσεις του στο Action24, o Αντώνης Μυλωνάκης κατήγγειλε πως «από το Σεπτέμβριο στηνόταν αυτό το χτύπημα, το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών»

«Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα». 

«Είμαι στεναχωρημένος. Είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από το εσωτερικό του κόμματος», ανέφερε μιλώντας στο Open. Την τελευταία ημέρα διάλυσης της Βουλής να σου αλλάζει περιφέρεια; Με αυτό το πράγμα σε απαξιώνουν. Χθες το βράδυ μαθαίνω από το ευρύτερο περιβάλλον του προέδρου ότι είχε οργανωθεί αυτό το σενάριο από τον Σεπτέμβριο.

«Μου λένε ότι η εξόντωσή σου θα έρθει την ώρα που πρέπει και ήρθε τελικά από ένα δημοσίευμα την ημέρα που βγήκε ο Βελόπουλος στο κανάλι. Είμαστε φίλοι με τον Κυριάκο Βελόπουλο, έτρεξα να τον βοηθήσω και ξαφνικά μαθαίνω ότι με πρόδωσε», συμπλήρωσε.

Επίσης, στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε πως ο κ. Βελόπουλος έχει πέσει σε πλάνη:

«Ούτε χτύπησε το τηλέφωνο ποτέ, ούτε απολογητικό υπόμνημα έστειλα, ούτε επιστολή πρόλαβα να στείλω στον πρόεδρο. Θεωρούσα τον Κυριάκο Βελόπουλο έναν σοβαρό άνθρωπο και εξακολουθώ να λέω ότι έχει πέσει σε πλάνη από το στενό του πολιτικό περιβάλλον για συγκεκριμένα θέματα», ανέφερε.

«Δεν θα έστελνα απολογητικό υπόμνημα, δεν απολογούμαι σε κανέναν όταν δεν έχω κάνει κάτι. Ποτέ δεν είχα δει τον κ. Δημητριάδη εκτός από την ημέρα που ήρθε και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που είμαι μέλος για τις υποκλοπές». 

Από το Blogger.