Κανελλόπουλος: Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Κασιδιάρη - Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Κανελλόπουλος: Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Κασιδιάρη - Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

 

Kanellopoulos: Yparchei tekmirio athootitas gia ton Kasidiari - Den

Ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», δήλωσε πως δεν έχει συζητηθεί καμία συνεργασία με το κόμμα των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου στις εκλογές, ενώ δήλωσε και ότι ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε ζητήσαμε ούτε μας ζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου», είπε.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος δήλωσε πως συζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα του Κασιδιάρη, με ανάληψη της προεδρίας από μεριάς του πρώην αντιεισαγγελέα. Ωστόσο, όπως είπε, επειδή «υπήρξε σχέδιο συνομωτικό» στο οποίο συμμετείχαν «πρώτης γραμμής κυβερνητικά στελέχη... Περιμέναμε πώς θα εξελιχθεί το σχέδιο αυτό».

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως το κόμμα του Κασιδιάρη δεν μπορεί να συγχέεται με τη Χρυσή Αυγή γιατί «πρόκειται για κόμμα που ιδρύθηκε το 2020 και πρέπει να κρίνεται για τα χρόνια που υφίσταται». Παράλληλα, είπε ότι «σήμερα σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη υπήρξαν κομμουνιστές»

Ο πρώην δικαστικός είχε αναλάβει πρόεδρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες», προτού ζητήσει την επανενεργοποίηση του κόμματός του «ΕΑΝ», από τον Άρειο Πάγο, μπροστά στον κίνδυνο αποκλεισμού από τις εκλογές.

«Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Κασιδιάρη - Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές»

Από το Blogger.