ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι

 

PAOK – Panathinaikos: I ora kai to kanali metadosis

Η μάχη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου έχει φουντώσει για τα καλά και έτσι, την Κυριακή (23/04), για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντυπωσιακή – εντός έδρας – νίκη επί του Βόλου με 4-2 και ο Παναθηναϊκός από την επικράτησή του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Έτσι, στη βαθμολογία των πλέι οφ της Super League προηγείται ο Παναθηναϊκός με 69 βαθμούς και ακολουθούν η ΑΕΚ – επίσης – με 69 βαθμούς, ο Ολυμπιακός με 63 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ με 60 βαθμούς, ο Άρης με 41 βαθμούς και ο Βόλος με 40 βαθμούς.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα, το κανάλι μετάδοσης και οι διαιτητές του ντέρμπι

Επισημαίνεται ότι η σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας έχει προγραμματισθεί για τις 20:00 και το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί από το NOVA SPORTS PRIME. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνιελ Σίμπερτ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Γιαν Σάιντελ και Ραφαέλ Φολτίν. Τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ευάγγελος Μανούχος, αν και αρχικά θα ήταν ο Σάσα Στέγκεμαν, και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Αλλαγή την τελευταία στιγμή στο VAR

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) έκανε γνωστό, το πρωί της Κυριακής (23/04), πως ο Γερμανός διαιτητής Σάσα Σταγκεμάνις δεν θα είναι ο VAR στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, καθώς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Έτσι, λοιπόν, τη θέση του θα πάρει ο Έλληνας Ευάγγελος Μανούχος, ο οποίος διήυθυνε το Σάββατο(22/04) το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ιωνικό για τα πλέι άουτ της Super League.

Στη σχετική ανακοίνωση από την ΚΕΔ επισημαίνεται: «Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώθηκε ότι λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο ορισθείς ως VAR του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού (23/04) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, Γερμανός κ. Σάσα Στέργκεμαν, ήταν αδύνατον να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου, θα αντικατασταθεί από τον FIFA VAR Ευάγγελο Μανούχο (ΕΠΣ Αργολίδας)».

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οι αποστολές των δύο ομάδων

Εν μέσω καταιγίδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (23/04) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Η δυνατή βροχή δυσκόλεψε τη δουλειά της ομάδας. Το πρόγραμμα άρχισε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια 8 εναντίον 2, ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νάρεϊ, αλλά και στους Σάστρε, Ρικάρντο και Κούρτιτς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον και Ολιβέιρα

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (22/04) στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα των πλέι οφ της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και σε αυτή είναι οι εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.



Από το Blogger.