Ηράκλειο: Θα έβγαζαν πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ από τις φυτείες κάνναβης - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Ηράκλειο: Θα έβγαζαν πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ από τις φυτείες κάνναβης

Irakleio: Tha evgazan pano apo 1,3 ekatommyria evro apo tis fyteies kannavis

 Παραδόθηκε χθες, Τετάρτη, το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ο μικρότερος από τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών, μετά τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης σε θερμοκήπια, ναρκωτικών, χρημάτων και όπλων κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη Τρίτη σε χωριό της Μεσαράς.

Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα στα κυκλώματα των ναρκωτικών από την τοπική ΕΛΑΣ, καθώς, όπως εκτιμούν στελέχη της, από τις φυτείες που εκριζώθηκαν και την κατασχεθείσα κάνναβη, θα αποκόμιζαν τα δύο αδέρφια πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 46χρονος δεν είχε συλληφθεί και αναζητείτο από τους αστυνομικούς, που είχαν ήδη περάσει χειροπέδες στον 52χρονο αδερφό του και σε έναν Πακιστανό, 30 ετών. Χθες το μεσημέρι οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών υπό τη μορφή της κατ’ επάγγελμα διακίνησης με προσδοκώμενο όφελος που ξεπερνά τις 75.000 ευρώ από κοινού (με την ειδικότερη μορφή της κατοχής και καλλιέργειας από κοινού με σκοπό τη διακίνηση).

Εναντίον των δύο αδερφών ασκήθηκε επιπλέον ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή. Οι συλληφθέντες στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Παρασκευή. Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν μαζί τους θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακριτικής αρχής και ο 46χρονος.

Από το Blogger.