Σοκ έχει προκαλέσει ο Θάνατος 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα, μόνο κάποιες ταχυκαρδίες» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Σοκ έχει προκαλέσει ο Θάνατος 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα, μόνο κάποιες ταχυκαρδίες»



Sok echei prokalesei o Thanatos 15chronis mathitrias sta Trikala

 Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/05), πέθανε μία 15χρονη μαθήτρια από σχολείο της Αθήνας, ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο των Τρικάλων στο πλαίσιο πολυήμερης σχολικής εκδρομής. Έτσι, λοιπόν, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της κοπέλας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (07/05).

Τι «δείχνουν» οι πρώτες ενδείξεις

Ειδικότερα, όπως έχει μεταδώσει η ΕΡΤ, η ανήλικη έχασε τις αισθήσεις της σε κέντρο διασκέδασης των Τρικάλων. Τη στιγμή που κατέρρευσε η 15χρονη, βρισκόταν στον χώρο ένας γιατρός, φίλος των εκπαιδευτικών που συνόδευαν τους μαθητές και άμεσα της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και την επανέφερε στη ζωή.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ακολούθησε ένα δεύτερο επεισόδιο, κλήθηκε ασθενοφόρο και η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να της σώσουν τη ζωή επί περίπου δύο ώρες, όμως δεν τα κατάφεραν. Ακόμα, οι γονείς της 15χρονης που έφτασαν από την Αθήνα, ενημερώθηκαν από τους ψυχολόγους για τα όσα συνέβησαν. Επισημαίνεται πως οι πρώτες ενδείξεις «δείχνουν» ανακοπή καρδιάς και το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τι δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου

Σε κατάσταση σοκ οι συμμαθητές της άτυχης 15χρονης πέρασαν τη νύχτα της Παρασκευής (05/05) σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα και, το Σάββατο (06/05), επέστρεψαν στους γονείς τους.

Ο Αλεξάτος Χαράλαμπος, διευθυντής του 5ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα, δήλωσε: «Τα παιδιά έφυγαν χτες (σ.σ. 05/05). Κατά τη μία η ώρα, εκεί που βρισκόντουσαν σε βραδινή έξοδο, αισθάνθηκε αδιαθεσία ένα κοριτσάκι, η Ιωάννα, δυστυχώς». Από την πλευρά του, ο Κωσταντίνος Γρηγορίου, διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ανέφερε στο MEGA: «Παρά το γεγονός ότι, επί δύο ώρες, και ο επεμβατικός καρδιολόγος και ο αναισθησιολόγος και οι άλλοι γιατροί έκαναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, δεν απέδωσε και δυστυχώς κατέληξε το παιδί».

Επίσης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο διασκέδαζαν οι μαθητές, είπε: «Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν τα παιδιά, διασκέδαζαν και ξαφνικά κατέρρευσε το κορίτσι, υπήρχε γιατρός μέσα στο μαγαζί, προσπάθησε το ανένηψε δύο-τρις φορές αλλά δεν μπόρεσε. Καλέσαμε ασθενοφόρο, ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο, έπαθε πάλι επεισόδιο μέσα στο ασθενοφόρο και το πήγαμε στο νοσοκομείο».

Από το Blogger.