Θεσσαλονίκη: Σοκ προκαλεί η πράξη μιας 22χρονης μητέρας άφησε βρέφος στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Θεσσαλονίκη: Σοκ προκαλεί η πράξη μιας 22χρονης μητέρας άφησε βρέφος στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια

 

Thessaloniki: Sok prokalei i praxi mias 22chronis miteras afise

Σοκ προκαλεί η πράξη μιας 22χρονης μητέρας η οποία άφησε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο το τεσσάρων μηνών βρέφος της για να πάει για ψώνια σε εμπορικό κέντρο με μια φίλη της.

Με δακρυσμένα μάτια, η 22χρονη κατηγορούμενη μητέρα ζήτησε συγγνώμη για την απερίσκεπτη πράξη της να αφήσει το τεσσάρων μηνών βρέφος της μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει για ψώνια.


Η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο ότι το άφησε για λίγα μόνο λεπτά προκειμένου να αγοράσει κάτι και θα επέστρεφε σύντομα.


«Λάθος μεγάλο λάθος λέει, έχω τρία παιδιά, έτυχε αυτό τώρα ήταν λίγο τα λεπτά παραπάνω από αυτά που είχαν υπολογίσει», λέει η ίδια.


Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν η 22χρονη μητέρα μαζί με την φίλη της επισκέφθηκαν ένα εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη και αφήσαν το τεσσάρων μηνών βρέφος κλειδωμένο στο αυτοκίνητο.


Μία γυναίκα που πάρκαρε δίπλα παρατήρησε ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα μωρό, ειδοποίησε αμέσως τον φύλακα του εμπορικού και μαζί κάλεσαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού».


«Από την πρώτη στιγμή έχω ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που έκανα με το μωρό μου. Δεν είχα πού να το αφήσω και το πήρα μαζί μου. Το μωρό επειδή το θηλάζω, είχε κουραστεί και το πήρε ο ύπνος. Ήθελα να μπω στο πολυκατάστημα για λίγο για να ψωνίσω κάποια πράγματα και να γυρίσω γρήγορα. Όμως είχε πολύ κόσμο στο ταμείο και καθυστέρησα. Δεν πρόλαβα να πληρώσω και μετά το τηλεφώνημα έφυγα αμέσως», δήλωσε η μητέρα του μωρού.


«Είδα κλειδωμένο το αυτοκίνητο και το παράθυρο κατεβασμένο μέχρι τη μέση. Τηλεφώνησα στο 100 και στο Χαμόγελο του Παιδιού και ήρθε και ασθενοφόρο. Η αστυνομία εντόπισε την μητέρα και την φίλη της και ήρθαν στο αυτοκίνητο. Στο ενδιάμεσο ξύπνησε το παιδί και έκλαιγε ασταμάτητα μέχρι να έρθει η μητέρα του», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.


Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για έκθεση βρέφους σε κίνδυνο. Η 27χρονη οδηγός αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η 22χρόνη μητέρα που εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Από το Blogger.