Παγκόσμια ανησυχία: Αυξήθηκαν κατά 50% τα επίπεδα της ραδιενέργειας μετά από ρωσικό κτύπημα στην Κμελνίτσκα! Επλήγησαν ραδιενεργά όπλα; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Παγκόσμια ανησυχία: Αυξήθηκαν κατά 50% τα επίπεδα της ραδιενέργειας μετά από ρωσικό κτύπημα στην Κμελνίτσκα! Επλήγησαν ραδιενεργά όπλα;

Pagkosmia anisychia: Afxithikan kata 50% ta epipeda tis radienergeias meta

Αύξηση κατά 50% του μέσου όρου της ραδιενέργειας καταμετρήθηκε στην πόλη του Κχμελνίτσκι (Κμελνίτσκα), στην δυτική Ουκρανία κοντά στα σύνορα με την Πολωνία, όπου είχαν μεταφερθεί πολύ μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών, δυτικών οπλικών συστημάτων και βλημάτων απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Το απεμπλουτισμένο ουράνιο δεν παράγει ραδιενέργεια. Είναι αδύνατο να έχει προκληθεί η έκλυση αυτή από τα συγκεκριμένα βλήματα.

Όμως δεν είναι γνωστό αν εκεί οι Ουκρανοί είχαν κατασκευάσει κάποιον πειραματικό πυρηνικό αντιδραστήρα.

Υπάρχουν και κάποιες φήμες πως υπήρχαν αποθηκευμένα πυρηνικά απόβλητα που όμως προς το παρόν δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

 

 

Το Σάββατο οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες οπλισμού και πυρομαχικών στην πόλη Κμελνίτσκα, στην δυτική Ουκρανία.

Για πολλές ώρες ακούγονταν συνεχείς εκρήξεις.

Η Κμελνίτσκα είναι χώρος αποθήκευσης δυτικών οπλικών συστημάτων και διαμετακομιστικός κόμβος προς τα στρατεύματα πρώτης γραμμής στην ανατολική Ουκρανία.

Από το Blogger.