Θεσσαλονίκη δύο αδέλφια αρμενικής καταγωγής, Ξυλοκόπησαν 52χρονο μέχρι θανάτου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Θεσσαλονίκη δύο αδέλφια αρμενικής καταγωγής, Ξυλοκόπησαν 52χρονο μέχρι θανάτου

Thessaloniki dyo adelfia armenikis katagogis, Xylokopisan 52chrono

 Ένας 52χρονος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών έχασε τη ζωή του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη  από δύο αδέλφια αρμενικής καταγωγής, γείτονες του, με αφορμή το τάισμα αδέσποτων ζώων.

Στη συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου στη Νεάπολη της δυτικής Θεσσαλονίκης, θύμα και δράστες, λογομάχησαν αρχικά με ύβρεις και στη συνέχεια, όπως είπαν οι μάρτυρες, αλλά και ο γιος του θύματος, οι δύο Αρμένιοι έριξαν κάτω των 52χρονο και τον χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι δυο δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν λίγο αργότερα, καθώς μετά τον καβγά είχαν φύγει από το σημείο, αφήνοντας το θύμα αβοήθητο.

Σε βάρος τους, σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και με αυτήν θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Οι Αρχές έδωσαν εντολή για ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του 52χρονου, ο οποίος ήταν υπέρβαρος με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, με την επιβαρυμένη υγεία του να παίζει πιθανόν ρόλο στο γεγονός της ανακοπής που υπέστη μέσα στο ασθενοφόρο, εξαιτίας της βίας που υπέστη.

Από το Blogger.