Απίστευτες σκηνές στην Τουρκία Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εμφανίστηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε προεκλογική συγκέντρωση (βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Απίστευτες σκηνές στην Τουρκία Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εμφανίστηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε προεκλογική συγκέντρωση (βίντεο)

 

Apisteftes skines stin Tourkia O Kemal Kilitsntaroglou emfanistike

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε σήμερα σε μια προεκλογική συγκέντρωση ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δυο ημέρες πριν τις εκλογές στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υπήρχαν «πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης», σε αυτή την προεκλογική συγκέντρωση στην Τουρκία.

 Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, οι σωματοφύλακες του Κιλιτσντάρογλου κρατούν αυτόματα τουφέκια και βρίσκονται μαζί του πάνω στο βάθρο απ’ όπου εκφώνησε την ομιλία του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία του.

Μια πηγή προσκείμενη στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) είπε ότι ο 74χρονος ηγέτης της αντιπολίτευσης φόρεσε το αλεξίσφαιρο και η ασφάλειά του ενισχύθηκε καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης.

Η πηγή αυτή δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Ο Κιλιτσντάρογλου, που προηγείται με μικρή διαφορά στις δημοσκοπήσεις, εκφώνησε αυτήν την ομιλία στη Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας.



Από το Blogger.