Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέα ημέρα και ώρα για το ντέρμπι - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέα ημέρα και ώρα για το ντέρμπι

Olympiakos - Panathinaikos: Nea imera kai ora gia to ntermpi

Νέα ημερομηνία και ώρα για το κρίσιμο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των play off της super league. Πότε θα δούμε τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος προηγείται της ΑΕΚ, αν και ισοβαθμούν στην κορυφή. Έτσι, οι πράσινοι αιτήθηκαν το Σάββατο την αναβολή του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάσκης, αίτημα, το οποίο έγινε δεκτό, αφού από τα κρούσματα η ομάδα κινδύνευε να μην έχει καν 11 παίκτες στην αποστολή.

Έτσι η Super League ανακοίνωσε την αναβολή της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

 

Σε νέα ανακοίνωση ανέφερε και τη νέα ημερομηνία, αλλά και ώρα των αγώνων της 9ης αγωνιστικής.

 

Έτσι, με βάση την ανακοίνωση τη ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα γίνει τη Δευτέρα (08/05) - όπως και οι υπόλοιποι αγώνες - στις 21:00.

Χαρακτηριστικά, η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου έκανε γνωστό το εξής: «Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του προέδρου και της αναπληρώτριας προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 και ώρα 21:00».

Ως εκ τούτου, αύριο (08/05), στις 21:00, θα διεξαχθούν οι εξής αγώνες:

Άρης – ΑΕΚ
Βόλος – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Θρίλερ με την αποστολή του Παναθηναϊκού

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν θυμίζει σε τίποτα προετοιμασία ντέρμπι με τον αιώνιο, το οποίο αν νικηθεί θα είναι μισός τίτλος μάλιστα. Το «τριφύλλι» αναγκαστικά ασχολείται με ιατρικά θέματα, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των 29 κρουσμάτων εντός ομάδας. Μεταξύ αυτών οι 17 είναι ποδοσφαιριστές, οπότε το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ουσιαστικά… δεν είναι προπονήσεις. Παράλληλα, δεν μπορεί να προκύψει αποστολή για το ματς του Φαλήρου. Διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι ακριβώς θα είναι διαθέσιμοι και σε ποια ακριβώς κατάσταση θα βρίσκονται.

Έτσι, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Κυριολεκτικά πριν αναχωρήσει το πούλμαν για την έδρα του Ολυμπιακού. Τότε θα καθοριστεί η αποστολή για το ντέρμπι αιωνίων, αλλά θα φανεί και η κατάσταση των διαθέσιμων παικτών, προκειμένου να επιλεγεί η ενδεκάδα που θα αρχίσει το ματς.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει παίκτες που θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια, καθώς το ντέρμπι δεδομένα θα έχει υψηλές απαιτήσεις και ένταση.

Κατά τα άλλα, όπως έγινε γνωστό οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μαζευτούν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή, προκειμένου να αποθεώσουν τους «πράσινους», ζητώντας παράλληλα τη νίκη παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί για το «τριφύλλι». Παρουσιάζεται μάλιστα μεγάλο επίπεδο συσπείρωσης, μετά και τα τελευταία γεγονότα της μονοήμερης αναβολής του ματς παρά τα 29 κρούσματα κορονοϊού.

Από το Blogger.