Θρίλερ με την επίσκεψη Ζελένσκι στην Γερμανία: Ο Ουκρανός Πρόεδρος ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο και σήμανε ολόκληρος συναγερμός με τεράστια κινητοποίηση όλων των Αρχών! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Θρίλερ με την επίσκεψη Ζελένσκι στην Γερμανία: Ο Ουκρανός Πρόεδρος ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο και σήμανε ολόκληρος συναγερμός με τεράστια κινητοποίηση όλων των Αρχών!

Thriler me tin episkepsi Zelenski stin Germania: O Oukranos Proedros xechase

Συναγερμός ξέσπασε ξαφνικά την ώρα που ο Ζελένσκι είχε επιβιβαστεί σε ελικόπτερο, έπειτα από συναντήσεις στη Γερμανία. Η αιφνίδια επικοινωνία του πιλότου του ελικοπτέρου με την οποία ζητούσε άμεσα να του επιτραπεί να επιστρέψει στο σημείο, δημιούργησε μεγάλη αναταραχή.

Εντέλει, όπως αποδείχτηκε, ο λόγος της αιφνίδιας αίτηση επιστροφής του ελικοπτέρου, ήταν ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος ξέχασε το τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, πριν επιβιβαστεί στο ελικόπτερο.

Γερμανικά μέσα αναφέρουν ότι ο Ζελένσκι άφησε πίσω του το smartphone και το power bank του αφού μπήκε σε ένα ελικόπτερο.

Η πτήση καθυστέρησε ενώ ένας αξιωματικός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας έτρεξε να πάρει τα υπάρχοντά του. Ο Ζελένσκι ήταν ανένδοτος και ήθελε οπωσδήποτε να πάρει το τηλέφωνο μαζί του, και όχι να του αποσταλεί υπηρεσιακά σε λίγες ώρες…

 

Από το Blogger.