Πάτρα: Από επιχειρηματίας με πολλά χρέη έγινε ιερέας - 14 χρόνια μετά τον βρήκαν τα θύματά του μέσω social media - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Πάτρα: Από επιχειρηματίας με πολλά χρέη έγινε ιερέας - 14 χρόνια μετά τον βρήκαν τα θύματά του μέσω social media

Patra: Apo epicheirimatias me polla chrei egine iereas - 14 chronia meta ton

 Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με βασικό πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία με πολλά χρέη που εξαφανίστηκε και έβαλε τα ράσα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας δραστηριοποιούταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών. Αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και εξαφανίστηκε, χωρίς καμία εξήγηση τους πελάτες του. 14 χρόνια αργότερα τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω social media και συνειδητοποίησαν πως έγινε παπάς για να… γλιτώσει από τα χρέη του.

«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», ανέφερε στο MEGA η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατ. ευρώ.

 

 

 

Τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα από τα social media, όπου ο ιερέας κάνει συχνά αναρτήσεις για το ιερατικό του έργο. Μάλιστα, τον συνάντησαν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία. Όταν ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, σύμφωνα με το Mega.

Από το Blogger.