Αρσάκειο - Επεισόδιο bullying:Ανήλικος φέρεται να έβρισε καθηγήτρια και να έκανε άσεμνες χειρονομίες - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Αρσάκειο - Επεισόδιο bullying:Ανήλικος φέρεται να έβρισε καθηγήτρια και να έκανε άσεμνες χειρονομίες

Arsakeio - Epeisodio bullying:Anilikos feretai na evrise kathigitria kai

 Αρσάκειο - Νέο επεισόδιο bullying: Ο μαθητής φέρεται να έχει συμμετάσχει και στο περιστατικό με την πετονιά σε βάρος 15χρονου - Οι αντικρουόμενες εκδοχές για το περιστατικό με την καθηγήτρια

Άλλο ένα περιστατικό bullying στο Αρσάκειο καταγγέλθηκε αυτή τη φορά σε βάρος καθηγήτριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» γονιός, το παιδί του οποίου πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο, κατήγγειλε πως μια καθηγήτρια έπεσε θύμα εκφοβισμού από έναν εκ των εμπλεκόμενων ανηλίκων στο αρχικό περιστατικό με την πετονιά.

Συγκεκριμένα, με τα όσα υποστηρίζει ο γονιός, τον οποίο επικαλείται η «Καθημερινή», χθες το μεσημέρι, το τμήμα του 15χρονου και των φερόμενων ως δραστών, άλλαζε αίθουσα για να παρακολουθήσει το επόμενο μάθημα. Εκείνη την ώρα, η καθηγήτρια -από άλλο τμήμα- βγήκε από την αίθουσά της για να κάνει παρατήρηση στους μαθητές για την πολλή φασαρία. Τότε, ένας από τους φερόμενους ως δράστες που συμμετείχαν στο περιστατικό bullying ενάντια στον 15χρονο, έκανε μια άσεμνη χειρονομία στην καθηγήτρια, δείχνοντας της τα γεννητικά του όργανα.

Στη συνέχεια την εξύβρισε αποκαλώντας την «γουρούνα», «χοντρή» και φάλαινα».

Έπειτα, ο μαθητής συνέχισε, χτυπώντας δυνατά την πόρτα της τάξης της συγκεκριμένης καθηγήτριας, αναβοσβήνοντας παράλληλα, τα φώτα στον διάδρομο έξω από την αίθουσα. Στο σημείο έσπευσε μέλος της διεύθυνσης τoυ σχολείου, που απομάκρυνε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο γραφείο των καθηγητών.

Ωστόσο, πατέρας μαθητή, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο τμήμα με τον 15χρονο, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό της εξύβρισης της καθηγήτριας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό της παρατήρησης από την καθηγήτρια συνέβη μεν, αλλά χωρίς να ενοχλείται ο ανήλικος ή να φέρνει κάποια αντίρρηση.

Ο ίδιος, αναφερόμενος και στο αρχικό περιστατικό με την πετονιά, υποστήριξε ότι ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι ανάμεσα στους μαθητές όλης της τάξης και δεν πήρε τον χαρακτήρα που παρουσιάζει η οικογένεια του 15χρονου, σημειώνοντας πως η μητέρα του θύματος τραβάει το περιστατικό «από τα μαλλιά». Σημειώνει επίσης πως η πετονιά δεν περιτυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό του 15χρονου, αν και παραδέχεται τις εκδορές στον λαιμό του μαθητή.

Αξίζει να τονιστεί πως δεν έχει γίνει καμία καταγγελία στην ΕΛΑΣ για το περιστατικό με την καθηγήτρια και τον ανήλικο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε την αποβολή των μαθητών που «πρωταγωνίστησαν» στο βίαιο περιστατικό ενάντια στον συμμαθητή τους, αλλά το θέμα φαίνεται να έχει «σκαλώσει», με την απόφαση να μην έχει υιοθετεί και αποφασιστεί ακόμα.

Από το Blogger.