Google: Live οι ανακοινώσεις για τις εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη (vid) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Google: Live οι ανακοινώσεις για τις εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη (vid)

Google: Live oi anakoinoseis gia tis exelixeis stin Techniti

 Τα νέα gadgets και λογισμικό που προκαλούν ενθουσιασμό στους καταναλωτές και στους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το λογισμικό της εταιρείας, αποκαλύπτει αυτή την στιγμή η Google.


Η Google επιταχύνει τις προσπάθειές της να ενσωματώσει την Τεχνητή Νοημοσύνη στα προϊόντα της, με έναν εσωτερικό "κόκκινο κώδικα" να κηρύσσεται γύρω από την προσπάθεια αυτή, ανέφερε το CNBC.

Οι ενημερώσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο που ονομάζεται PaLM 2, πρόσθετες ενσωματώσεις συνομιλίας Bard στο Google Search και ενδεχομένως την προσθήκη χαρακτηριστικών γεννητικής AI στα Google Docs και Sheets, ανέφερε το CNBC.

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, πραγματοποιείται στο Mountain View της Καλιφόρνια την Τετάρτη. Η Google παρουσιάζει αυτά πάνω στα οποία εργάζονται οι εσωτερικές ομάδες της κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους - και αυτός ο κύκλος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα βαρύς για την τεχνητή νοημοσύνη και τα λεγόμενα γλωσσικά μοντέλα, το πιο καυτό κομμάτι της τεχνολογικής βιομηχανίας

Από το Blogger.