Σφοδροί βομβαρδισμοί από τους Ρώσους Kinzhal ισοπέδωσαν μεγάλη ουκρανική αποθήκη πυρομαχικών στο Μικολάιβ (βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Σφοδροί βομβαρδισμοί από τους Ρώσους Kinzhal ισοπέδωσαν μεγάλη ουκρανική αποθήκη πυρομαχικών στο Μικολάιβ (βίντεο)

 

Sfodroi vomvardismoi apo tous Rosous Kinzhal isopedosan megali oukraniki

Ένα ακόμη μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων πραγματοποίησαν οι ρωσικές δυνάμεις σήμερα, Τετάρτη (17/5), χρησιμοποιώντας για ακόμη μια φορά το υπερ-υπερχητικό βλήμα Kinzhal.

Λίγες ώρες μετά τη κτύπημα που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Κίεβο από ρωσικό Kinzhal, ο οποίος φέρεται να κατέστρεψε σύστημα αεροπορικής άμυνας τύπου Patriot PAC-3 (σσ. οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι απλώς του επέφερε ζημιές) η Ρωσία κτύπησε και ουκρανική αποθήκη πυρομαχικών στο Μικολάιβ. 

 Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η Ουκρανία διέψευσε νωρίτερα ότι καταστράφηκε συστοιχία Patriot από ρωσικό Kinzhal.

«Θέλω να πω: μην ανησυχείτε για την τύχη του Patriot», δήλωσε εκπρόσωπος της ουκρανικής Αεροπορίας, ο Γιούριι Ίχνατ, στην ουκρανική τηλεόραση.

«Η καταστροφή του συστήματος με κάποιου τύπου Kinzhal, είναι αδύνατη. Όλα που λένε εκεί, μπορούν να μείνουν στο αρχείο της προπαγάνδας τους», είπε.Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι και οι ΗΠΑ παραδέχθηκαν το κτύπημα στη συστοιχία Patriot, κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι η ρωσική πλευρά έχει δίκαιο, τουλάχιστον γι’ αυτό το θέμα.


 Pronews.gr

Από το Blogger.