Αποκαλύψεις που δίνουν νέα διάσταση με Τον 63χρονο παιδόφιλο που αφέθηκε ελεύθερος έχει συγγενείς ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Αποκαλύψεις που δίνουν νέα διάσταση με Τον 63χρονο παιδόφιλο που αφέθηκε ελεύθερος έχει συγγενείς ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς!

Apokalypseis pou dinoun   nea diastasi me  Ton 63chrono paidofilo pou afethike

Τρομακτικές αποκαλύψεις έκανε η Ρένα Κουβέλη ότι, η οποία μάλιστα έκανε live συνέντευξη από το κτήνος που έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια, λέγοντας τους μεταξύ άλλων ότι θέλει να ασελγήσει στο κορμί τους! Τον 63χρονο παιδόφιλο, υπενθυμίζεται ότι κατάφερε να παγιδεύσει ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων και τον παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές!

Την ίδια ώρα προκαλεί σοκ και οργή στο πανελλήνιο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αφέθηκε ελεύθερος, παρότι είχε καταδικαστεί για βιασμό, ενώ τον αναγνώρισε και το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, κατονομάζοντας τον ως έναν από τους βιαστές της.

Η αποκάλυψη που έγινε στον Alpha από την έμπειρη δημοσιογράφο προκαλεί δέος και δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έχει συγγενική σχέση με υψηλόβαθμο εισαγγελέα αλλά και αρκετούς φίλους στην δικαιοσύνη! Μάλιστα, ο εισαγγελέας – συγγενής του έχει το ίδιο επώνυμο.

«Η οικογένειά σας έχει πολλά ανώτατα μέλη δικαστικά» σχολίασε η δημοσιογράφος και ο 63χρονος απάντησε «φυσικά, φυσικά!». «Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα σας είναι εισαγγελέας, αλλά και φίλοι του πατέρα σας είναι εισαγγελείς, δηλαδή είχατε μια ενημέρωση για το πώς πρέπει να κινηθείτε, δεν πηγαίνατε έτσι στα τυφλά» σχολίασε η δημοσιογράφος και ο παιδόφιλος απάντησε: «ναι, βεβαίως». «Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα του με το ίδιο επίθετο και πολλοί φίλοι του εισαγγελείς» επέμεινε η δημοσιογράφος με τον ίδιο να επιβεβαιώνει.

«Εσείς πάντως φυλακή δεν κάνατε» συνέχισε η δημοσιογράφος μετά από την παραδοχή του 63χρονου και ο ίδιος απάντησε: «Όχι, δεν έχω κάνει». Μάλιστα παραδέχτηκε στον αέρα ότι η δικογραφία ήταν ψεύτικη!

 

Από το Blogger.