«Ενορχηστρωμένη επίθεση» κατά της Πλεύσης Ελευθερίας καταγγέλλει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

«Ενορχηστρωμένη επίθεση» κατά της Πλεύσης Ελευθερίας καταγγέλλει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

«Enorchistromeni epithesi» kata tis Plefsis Eleftherias katangellei o Nikos Konstantopoulos


Για «χυδαίες και αδίστακτες επιθέσεις» κατά της Πλεύσης Ελευθερίας κάνει λόγο, σε δήλωσή του, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού.

 

Αναλυτικώς, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ο χρόνος, ο τρόπος και το περιεχόμενο της ενορχηστρωμένης επίθεσης εναντίον της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των συνεργατών της, αποκαλύπτει κέντρα και μηχανισμούς, που φθονούν και δεν αντέχουν τη σύγκριση, νοοτροπίες και συμπεριφορές, που με εφήμερο παραγοντισμό, μεταλλάσσονται σε κακέκτυπο πολιτευτισμό.

Ο χρόνος, ο τρόπος και το περιεχόμενο των εκτός ορίων χυδαίων και αδίστακτων επιθέσεων, αποκαλύπτει το γιατί τώρα εξαπολύθηκε αυτή η μεθοδευμένη στοχοποίηση υπάρξεων και προσπαθειών. Όταν η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι συνεργάτες της, αγωνιστικά κατέκτησαν τη θέση τους στο δημόσιο βίο, που τους στερούσε το επικοινωνιακό εμπάργκο σε βάρος τους, η υπεύθυνη, ειλικρινής και συνεπής επικοινωνία τους με την ελληνική κοινωνία, ενίσχυσε πολλαπλασιαστικά την εκτίμησή τους κι ενόχλησε πολλαπλά πολλούς, που δεν θέλουν αλλαγή των συσχετισμών και ριζοσπαστική ανασύνθεση του πολιτικού μας συστήματος».

Παραλλήλως, ο Ν. Κωνσταντόπουλος καλεί τα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας να συνεχίσουν αγωνιστικά να υπερασπίζονται «το διαφορετικό ουσιαστικό παράδειγμα της πολιτικής, ζώντας την πολιτική, με ανιδιοτέλεια, όταν άλλοι 'κάνουν πολιτική', για μερίδια κομματικής και πολιτικής εξουσίας. Μακριά από τα κατά συνθήκη ψεύδη και τις κατά συνήθεια υποκρισίες του πολιτικού μας συστήματος, που βρίσκεται σε πολλαπλή κρίση».

Και, εν κατακλείδι, «οι πολίτες εκτιμούν ότι δεν τα παρατάτε, ότι δεν το βάζετε κάτω, ότι θέλετε βιωματική σχέση με την πολιτική, την κοινωνία και τα προβλήματα της πατρίδας μας και των πολιτών της, ότι δεν διαπραγματεύεστε αρχές κι αξίες της δημοκρατικής συνείδησης, που καταξιώνεται στο κοινωνικό και ηθικό πεδίο κι όχι στο παραπολιτικό πεδίο του στερεότυπου μικροκομματισμού».

 

Από το Blogger.